Jump to content

A TFU színészei csatlakoznak a TCW stábjához


Ody Mandrell

Recommended Posts

Dave Filoni megosztott néhány új információt az egyik The ForceCast beszélgetés során, miszerint két TFU-s színész is szerepelni fog a TCW-ben. Egyikükről, Adrienne Wilkinsonról már korábban is felmerült, hogy benne lesz a sorozatban, de akkor még semmi konkrétat nem tudtunk.

 

“Néhányan tényleg visszatérnek, hogy egy-egy karaktert megszemélyesítsenek, és ők korábban már eljátszottak más karaktereket a
Star Wars
ban. Rávettem
Sam Witwer
t és
Adrienne Wilkinson
t, hogy szerepeljenek a TCW-ben, de nem úgy, mint a titkos tanítvány és Maris Brood.” mondta Filoni, majd hozzátette: “Találkoztam az egész
The Force Unleashed
stábbal, mindannyian nagy
Star Wars
rajongók. Volt néhány karakter, akikről úgy gondoltam, hogy jók lennének a két színész számára. Hallani fogjátok a hangjukat a TCW-ben. Igazán remek dolog, hogy benne lehetnek ebben a projektben. Sam az egyik legnagyobb tudású Star Wars rajongó, akivel valaha is találkoztam. Hogy őszinte legyek, ő nagyon mélyen benne van ebben. Nagy kincs volt a számomra, mialatt készítettük az epizódot.”

 

Filoni megerősítette, hogy a két színész a harmadik évadban fog feltűnni és Sam Witwer a Facebookon kicsit elszólta magát, mert a következőket írta:

 

“Hm… Liam Neeson. Qui-Gon Jinn… Az én Clone Wars epizódjaimban. Csak mondom.”

 

Ezek alapján nagyon úgy fest, hogy a Mortis-trilógiában fog szerepelni Sam és Adrienne is.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information