Jump to content

Rajzverseny az Order66.hu támogatásával


Ody Mandrell

Recommended Posts

Ismét játékra szeretnénk invitálni minden kedves Star Wars rajongót! Ezúttal egy rajzversenyről van szó, melynek témája természetesen a The Clone Wars. Csak és kizárólag saját kezű alkotásokat várunk, tehát fotómontázsokat ne küldjön senki! Két kategóriában lehet nevezni, ezek a következőek:

 

  • Hagyományos rajz (ceruza, toll, festék, tus, stb.)
  • Digitális rajz

A hagyományos rajzokat érdemes postán elküldeni, mert aki postán küldi el a munkáját, az egy 300 Ft értékű order66.hu kuponnal lesz gazdagabb! smile.gif De ha beszkennelitek, úgy is tökéletes, akkor a jedi.rend@gmail.com címre küldjétek a kész műveket, természetesen a digitális rajzokat is ide kell küldeni.

 

A postacím, melyre a hagyományos rajzokat várjuk:

 

Czegle és Társa Bt.

ORDER66.hu

5624 Doboz

Kinizsi u. 16.

 

Minden kategóriában egy-egy nyertest fogunk hirdetni, az ő nyereményük egy póló és egy 2000 Ft értékű kupon, amit az order66.hu oldalon válthatnak be. A beküldési határidő 2011. március 16. 24:00. A beérkezett művek fel fognak kerülni a galériába, és szavazás fogja eldönteni, hogy ki a nyertes, a szavazás egészen 2011. március 31-ig fog tartani.

 

Sok sikert kívánok mindenkinek! smile.gif

 

Ha esetleg nincs ötletetek, érdemes megnézni a hivatalos oldal rajzolós segédleteit. Ezekkel lépésről lépésre rajzolhatjátok meg kedvenc karaktereiteket, mint például Qui-Gon Jinn, Ahsoka, a Mortis-trilógiában megismert Lány, Savage Opress, Cad Bane, Shaak Ti és még hosszasan sorolhatnám… wink.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information