ati Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 A szabakk játékról én úgy tudom, hogy elég népszerű a galaxis söpredéke körében.De magáról a játékról nem sokat tudok.Érdekelne, hogy mióta létezik. Ide jöhet minden információ, játékszabály, esetleg képek a kártyákról (bár azt nem hiszem hogy vannak). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ati Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Én szívesen megnéznék egy partit a TCW-ban vagy a későbbi élőszereplős sorozatban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Szeretem ezt a játékot, bár néha változik a leírás, szóval több helyről lehet összerakni a szabályokat. Szerintem a neten meg lehet találni ezt-azt róla http://starwars.wikia.com/wiki/Sabacc Ebből kéne valahogy szépen magyarul összehozni a tudnivalókat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts