Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. (szerkesztve) …a Cartoon Network műsorán magyar szinkronnal! Na persze ezzel senkinek se mondok újat, de gondoltam ma írok róla egy emlékeztetőt, hogy azok a szerencsések, akiknél van CN, nehogy elfeledkezzenek a műsorról. Amint elérhető lesz neten, én is megnézem, és elkezdhetjük írni a szinkronhangok listáját, mint ahogy anno a 2. évadnál is tettük (megjegyzem, még a 2. évados lista se teljes). Tehát holnap 17:15-től TCW 3. évad első rész Klónkadétok címmel a Cartoon Networkön! Az epizód adatlapját ide kattintva tudjátok megtekinteni. Az új évad apropójából pedig rábukkantam egy játékra is, ahol egyetlen egy kérdést kell megválaszolni ahhoz, hogy megnyerhesd a kisorsolásra kerülő Hasbro Star Wars: A klónok háborúja csomagok egyikét (három héten keresztül minden egyes héten új kérdést kapunk). A játékért kattints ide! Az utolsó két epizód adatlapja a hétvégére elkészül. Időközben véget ért a rajzversenyes szavazás, igyekszünk minél előbb eredményt hirdetni, előre is köszönjük a türelmet. A facebookos játékunk viszont még nem ért véget, ide kattintva eljuthattok a facebookos oldalunkra, és csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a Tetszik (Like) gombra. 200 rajongó után sorsoljuk A Taloraan széllovasai című képregénykönyvet (természetesen azok között, akik rajongóink a facebookon). Teljes cikk megtekintése Szerkesztve: 2011. Április 6. - Ody Mandrell
Ajánlott hozzászólás