Jump to content

The Clone Wars 3. évad holnaptól


Recommended Posts

…a Cartoon Network műsorán magyar szinkronnal! smile.gif Na persze ezzel senkinek se mondok újat, de gondoltam ma írok róla egy emlékeztetőt, hogy azok a szerencsések, akiknél van CN, nehogy elfeledkezzenek a műsorról. Amint elérhető lesz neten, én is megnézem, és elkezdhetjük írni a szinkronhangok listáját, mint ahogy anno a 2. évadnál is tettük (megjegyzem, még a 2. évados lista se teljes).

 

Tehát holnap 17:15-től TCW 3. évad első rész Klónkadétok címmel a Cartoon Networkön! Az epizód adatlapját ide kattintva tudjátok megtekinteni.

 

tcw.png

 

Az új évad apropójából pedig rábukkantam egy játékra is, ahol egyetlen egy kérdést kell megválaszolni ahhoz, hogy megnyerhesd a kisorsolásra kerülő Hasbro Star Wars: A klónok háborúja csomagok egyikét (három héten keresztül minden egyes héten új kérdést kapunk). A játékért kattints ide! smile.gif

 

Az utolsó két epizód adatlapja a hétvégére elkészül.

 

Időközben véget ért a rajzversenyes szavazás, igyekszünk minél előbb eredményt hirdetni, előre is köszönjük a türelmet. smile.gif A facebookos játékunk viszont még nem ért véget, ide kattintva eljuthattok a facebookos oldalunkra, és csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a Tetszik (Like) gombra. 200 rajongó után sorsoljuk A Taloraan széllovasai című képregénykönyvet (természetesen azok között, akik rajongóink a facebookon).

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information