Ody Mandrell Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Kicsit le vagyunk maradva Timothy Zahn jegyzeteivel, úgyhogy most itt az alkalom, hogy behozzam a lemaradást, konkrétan három jegyzetről van szó. Eredetileg Rukh-nak és a társainak a Sith Nagyúr címet akartam adni. Akkoriban még nem volt tisztázva, hogy mit is jelent a Sith kifejezés, úgyhogy biztonságban éreztem magam. De aztán a Lucasfilm közölte velem, hogy ezt George még használni akarja valamikor a jövőben (és mint tudjuk, használta is), ezért találjak ki valami mást Rukh-nak és a többieknek. Az egyik trükk, amit George a Star Wars filmekben használt, hogy csak néhány különböző bolygót mutatott meg nekünk, de említés szintjén szóba kerültek más világok is, így úgy érezhettük, hogy ez a galaxis sokkal nagyobb annál, mint amit látunk belőle. Folytatni akartam ezt a hagyományt, úgyhogy sok különböző bolygón teszünk rövidebb látogatást, ilyen például a Bimmisaari. A Zsiványkommandó egy olyan egység volt, amit úgy mozgathattam, ahogy csak akartam. Wedge, mint parancsnok, mert bárki, aki túlélte mindhárom Star Wars filmet, azt szívesen látom a műveimben akármikor. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer, évekkel múlva ilyen jól továbbviszi majd őket Mike Stackpole és később Aaron Allston. Teljes cikk megtekintése Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts