Jump to content

Star Wars Saga Blu-Ray


Recommended Posts

Élvezd otthon is a kalandot, és oszd meg a Star Warsot a családoddal: STAR WARS: A TELJES SAGA Blu-ray-en a Lucasfilm Ltd-től és a Twentieth Century Fox Home Entertainment-től. A kilenclemezes gyűjtemény – mely világszerte szeptember 12-én és Észak-Amerikában szeptember 16-án jelenik meg – elhozza az egész legenda csodáját a nappalidba, ahol újra átélheted a kedvenc pillanataidat – gyönyörű HD felbontásban és kristálytiszta 6.1-es DTS térhangzással. Áss mélyre az univerzumban a több, mint negyven órányi extra tartalom segítségével, melynek ékköve a Lucasfilm archívumából előbányászott, eddig még soha nem látott anyag.

 

STAR WARS: A TELJES SAGA – szélesvásznú változatban, 6.1-es DTS térhangzással. Az extrák:

 

1. LEMEZ: STAR WARS: I. EPIZÓD – BALJÓS ÁRNYAK

Audiokommentár George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, John Knoll, Dennis Muren és Scott Squires közreműködésével

Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

 

2. LEMEZ: STAR wARS: II. EPIZÓD – A KLÓNOK TÁMADÁSA

Audiokommentár George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, Pablo Helman, John Knoll és Ben Snow közreműködésével

Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

 

3. LEMEZ: STAR WARS: III. EPIZÓD – A SITH-EK BOSSZÚJA

Audiokommentár George Lucas, Rick McCallum, Rob Coleman, John Knoll és Roger Guyett közreműködésével

Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

 

4. LEMEZ: STAR WARS: IV. EPIZÓD – EGY ÚJ REMÉNY

Audiokommentár George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közreműködésével

Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

 

5. LEMEZ: STAR WARS: V. EPIZÓD – A BIRODALOM VISSZAVÁG

Audiokommentár George Lucas, Irvin Kershner, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közreműködésével

Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

 

6. LEMEZ: STAR WARS: VI. EPIZÓD – A JEDI VISSZATÉR

Audiokommentár George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közreműködésével

Audiokommentár a szereplők és a készítők régi interjúiból összeollózva

 

7. LEMEZ: ÚJDONSÁG! STAR WARS ARCHÍVUM: I-III. EPIZÓD

Kimaradt kibővített és alternatív jelenetek, kellékek, makettek és jelmezek 360 fokos nézetei, matte-festmények és vázlatrajzok, további interjúk a szereplőkkel és a készítőkkel, bepillantás a Lucasfilm archívumába és még sok minden más

 

8. LEMEZ: ÚJDONSÁG! STAR WARS ARCHÍVUM: IV-VI. EPIZÓD

Kimaradt kibővített és alternatív jelenetek, kellékek, makettek és jelmezek 360 fokos nézetei, matte-festmények és vázlatrajzok, további interjúk a szereplőkkel és a készítőkkel és még sok minden más

 

9. LEMEZ: A STAR WARS-DOKUMENTUMFILMEK

ÚJDONSÁG! Csillagharcosok (2007, színes, kb. 84 perc) – Vannak rajongók, akik akciófigurákat gyűjtenek… ők azokká akarnak válni! Egy film az 501-es légióról, ami a Star Wars-jelmezesek világméretű szervezete. Megmutatja, hogyan terjesztik a filmek hírét, jótékonykodnak és önkénteskednek alapítványi és egyéb rendezvényeken a világ minden sarkában.

 

ÚJDONSÁG! Beszélgetés a mesterekkel: A Birodalom visszavág 30 évvel későbbről (2010, színes, kb. 25 perc) – George Lucas, Irvin Kershner, Lawrence Kasdan és John Williams visszatekintenek A Birodalom bisszavág készítésének idejére a film 30. évfordulójának alkalmából. A mesterek beszélgetnek és anekdotáznak a világ egyik legnépszerűbb filmjével kapcsolatban.

 

ÚJDONSÁG! Star Wars-paródiák (2007, színes, kb. 91 perc) – A térerő legyen veled! A film az évek során készített Star Wars-paródiák gyűjteménye, részletekkel a Family Guyból, A Simpson családból és az Így jártam anyátokkalból, meg sok minden másból – és ki ne hagyjátok “Weird Al” Yankovic rekeszizomedző videoklipjét, melyet a Baljós árnyak ihletett!

 

Így készült a Csillagok háborúja (1977, színes, kb. 49 perc) – Pillants be a kulisszák mögé, és tudd meg, hogyan készült az első Star Wars-film – C-3PO és R2-D2 útmutatásával. Interjúk George Lucassal, továbbá Mark Hamillal, Harrison Forddal és Carrie Fisherrel.

 

A Birodalom visszavág: SPFX (1980, színes, kb. 48 perc) – Ismerd meg, milyen filmeket készíteni a messzi-messzi galaxisról Mark Hamill segítségével. Ez az átfogó dokumentumfilm bepillantást nyújt a csodás trükkök mögé, melyekkel valósággá vált George Lucas víziója.

 

Klasszikus teremtmények: A Jedi visszatér (1983, színes, kb. 48 perc) – Tudd meg eredeti felvételek segítségével, milyen technikákkal hozta létre George Lucas a film teremtményeit és szereplőit. Házigazda és narrátor: Carrie Fisher és Billy Dee Williams.

 

Egy dewback anatómiája (1997, színes, kb. 26 perc) – Figyeld meg, hogyan lettek a különleges effektusok még különlegesebbek húsz év elteltével! George Lucas elmagyarázza és megmutatja, hogy alakította át a csapata az eredeti merev gumibábokat élő, lélegző lényekké az 1997-es speciális változathoz.

 

A Star Wars technikája (2007, színes, kb. 46 perc) – Fedezd fel a Star Wars járműveinek, fegyvereinek és eszközeinek technikai adatait! A Star Wars technikájában híres tudósokkal beszélgetünk a fizika, orvostudomány, lézerek, gépészet és csillagászat szakterületeiről, hogy megvizsgáljuk, mennyire reális a Star Wars technológiája a mai tudomány szemszögéből.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information