Jump to content

Revan - megjelenés és szinopszis


Recommended Posts

Darth Revan9 volt olyan kedves, hogy felhívta a figyelmünket néhány Revan információra. Be is másolnám, amit ő írt hozzászólásként. smile.gif

 

A Random House közzétette a Revan című regény szinopszisát és megerősítette a november 15-i megjelenési dátumot.

 

“Valami van odakint: egy kegyetlen, pusztító gonosz készül lecsapni a Köztársaságra, hogy összezúzza azt – ha egy kiközösített, magányos Jedi meg nem állítja.

 

Revan: hős, áruló, hódító, gonosztevő, megmentő. A Jedi, aki elhagyta Coruscantot, hogy legyőzze a mandaloriakat – és a sötét oldal tanításaival a szívében tért vissza, hogy elpusztítsa a Köztársaságot. A Jedi Tanács visszaadta Revan életét, de a megváltás ára magas volt: emlékeit kitörölték. Csak a rémálmok maradtak – és a mély, kiirthatatlan félelem.

 

Mi történt a Külső Gyűrűn túl? Revan nem emlékszik tisztán, de teljesen el sem feledheti. Egy szörnyű titokba botlott, amely a Köztársaság létét fenyegeti. Mivel nincs ötlete, mi lehet az, vagy hogy állíthatná meg, könnyen elbukhat, hiszen sosem állt szemben ennél erősebb és ördögibb ellenféllel – de csak a halál tarthatja vissza attól, hogy megpróbálja.”

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information