Jump to content

Könyv - Growing Up on Skywalker Ranch


Recommended Posts

A címben is említett könyvet Eric Walker jegyzi, aki visszatekint tinédzser éveire, hogy megossza velünk emlékeit a meghallgatásról, a screen tesztről és arról, hogy milyen volt George Lucasszal dolgozni.

 

Ugyanis Eric játszotta két Star Wars spin offban, A bátrak karavánjában és a Harc az Endor bolygónban Mace Towanit, az egyik főszereplőt.

 

A legtöbb ember úgy tudja, hogy George Lucas nem rendezett egészen a Baljós árnyakig, de Eric azt állítja, hogy ő bizony tanúja volt az ellenkezőjének, és most végre megadatott neki a lehetőség, hogy másokkal is megossza ezt az élményt. Lucas volt a rendező az első Ewok film bizonyos felvételeinél, mert az eredeti rendező, John Korty nem tudott jelen lenni más elfoglaltságai miatt. Eric igazi megtiszteltetésnek érezte, hogy George Lucasszal dolgozhatott együtt.

 

A könyv beszámol arról, hogy mi zajlott a kulisszák mögött, bemutatja a Skywalker Ranch-et és az ILM-et és Eric néhány személyes beszélgetését Lucasszal.

 

A könyvet azonban csak akkor fogják kiadni, ha összegyűlik legalább 4000 dollárnyi előjegyzés 2011. augusztus 5-ig. A könyvet különböző extrákkal is elő lehet jegyezni, persze az extrák számának növekedésével az ár is növekszik. ;)

 

A tovább mögött egy rövid kis videót is találtok.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information