Jump to content

Fanfiction Archívum


Ody Mandrell

Recommended Posts

A hétvégén törlésre fog kerülni a régi Fanfiction Archívum. Az újat már egy ideje üzembe helyeztem, az itteni regisztrációtokat használva tudtok történeteket feltölteni. Az eddig beküldött munkákat ide kattintva tudjátok megtekinteni! Ha elolvastatok valamit, a hozzászólásoknál mindenképpen jelezzetek vissza az írónak! smile.gif

 

A feltöltéssel kapcsolatban azonban újra el szeretnék mondani pár dolgot.

 

  • Ne hagyjatok benne az ide feltöltött írásokban mindenféle kódokat. Most utoljára még eltávolítom őket, de higgyétek el, van jobb dolgom, mint átbogarászni minden egyes művet és keresni, hogy mit javítsak. Ez a ti dolgotok!
  • Amikor meggyőződtetek róla, hogy a mű tökéletes, nincsenek benne hibák, felesleges kódok, kattintsatok az “Elküld megtekintésre” gombra. Ezzel tudjátok jelezni, hogy az írásotok teljesen kész van és lehet publikálni.
  • Kategóriák: a művet mindenképpen rakjátok kategóriába! Találtok egy olyan kategóriát, hogy FANFICTION. Ezt kell bejelölni és azon belül azt, amibe beleillik a sztori (ha nem tudjátok, melyikbe illik, kérdezzetek!). A többi kategóriával ne foglalkozzatok! Ha egy írás nincs kategóriába sorolva, megtekintés nélkül törlöm!

Ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok!

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information