Jump to content

Újabb részlet a Riptide-ból


Ody Mandrell

Recommended Posts

riptide.jpg Paul S. Kemp harmadik Star Wars kötetében folytatódik a Jedi Academy játékban megismert, majd a Crosscurrent kötetben időtörő Sith hajót felfedező Jedi-lovag, Jaden Korr története.

 

A Galaktikus Szövetség területére tévedő Sith – bárka elpusztításáért folytatott küzdelem egy rég rejtező klónharcos kötelékről lebbenti fel a feledés fátylát. A klónokat titokban alkották, egy ravasz terv részeként. Képesek kezelni az Erőt, de nincs rájuk hatással a sötét vagy a világos oldal befolyása. Most a klónok elmenekültek, és a nyomukban járó pusztulásból ítélve egy genetikai kórság és őrület vett erőt rajtuk.

 

Jaden a klónokat hajszolja, hogy vagy meggyógyítsa, vagy ha erre nincs esély, megölje őket. Őt meg a Sithek ügynökei kergetik, remélve, hogy az oldalukra állíthatják. A küzdelem közepette hősünk megtanulhatja mitől is férfi a férfi, és mi teszi a Jedit.

 

A borítón pedig ott a megingathatatlan bizonyíték, hogy a Jedik nem lézer, hanem fénykardot forgatnak. A lézertől biztos, hogy megvakulna.

 

A részletet a képre kattintva tudjátok elérni. smile.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information