Jump to content

A Köztársaság romjai - Az árulás útjai


Ody Mandrell

Recommended Posts

Először is üdvözölni szeretnék minden kedves olvasót és persze írót is, végre visszatértem. smile.gif Lehet, hogy nektek nem tűnt fel, de az utóbbi pár hétben nem én raktam ki az új epizódokat, hanem Sisi, akinek nagyon szépen köszönöm a segítséget! smile.gif Szóval újult erővel itt vagyok, nagyon korán, bár már sötétedik odakint… Meghoztam A Köztársaság romjai 19. epizódját, melyet MaraJadeEH és Kenneth Withaker jegyeznek. Remélem, tetszeni fog nektek az új rész. A hozzászólásokhoz továbbra is várjuk a véleményeket. A részt a képre kattintva tudjátok letölteni.

 

rotr_banner450.png

 

Az első évad a végéhez közeledik, a mait leszámítva már csak három epizóddal fogunk jelentkezni, azaz 22 részes lesz az évad. Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni, mert ha valaki szeretne csatlakozni a mi kis írócsapatunkhoz, az megteheti a finálé után. Szerintem könnyebb bekapcsolódni az eseményekbe így, mint az évad közepén. Persze ettől függetlenül akármikor jelentkezhettek írónak, csak egy 1-2 oldalas próbaírást kell elküldenetek a jedi.rend@gmail.com címre.

 

Szívesen indítanánk új sorozatokat is – párhuzamosan A Köztársaság romjaival. Ha van valami ötletetek egy komplett Star Wars sorozathoz, azt is nyugodtan küldjétek el a fenti címre. smile.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information