Jump to content

Darth Plagueis - Újabb részletek


Ody Mandrell

Recommended Posts

Hamarosan (2012. január 10.) megjelenik a tengerentúlon a 2012-es év egyik talán legjobban várt regénye, a Darth Plagueis. Az újabb és újabb részletek még az én érdeklődésemet is felkeltették, pedig először nem igazán hozott lázba ez a könyv, de most már nagyon szívesen elolvasnám. Bízzunk benne, hogy egyszer magyarul is meg fog jelenni. wink.gif És akkor jöjjenek az újabb részletek.

 

- Ahelyett, hogy a neimoidik hálásak lennének Palpatine szenátornak, amiért annyi mindent sikerült elérniük, csak dühöngenek. Minden a helyén van a blokád megkezdéséhez.

- Majdnem minden – mondta Plagueis. – Először is, itt van a bosszúnk tárgya.

- Elküldjem Mault, hogy meglátogassa Verunát?

Plagueis megrázta a fejét.

- Személyesen akarok gondoskodni róla. Ez a zabrak… Maul, ahogy te hívtad… Képes lesz megállapodni Alexi Garynnal és az embereivel?

- Nem fog cserbenhagyni minket.

 

A Jediknél akkor kapja meg valaki a mester rangot, ha az illető megértette az Erő igazi mibenlétét. A Sith-eknél azonban a megértésnek ez a szintje csupán a kezdet.

 

Azelőtt egy Sith se került olyan magas pozícióba, mint amilyenben mi most vagyunk, Darth Sidious: a sötét oldal újbóli felemelkedésével, amit megerősítettek a jelek és ómenek, a bosszú és a győzelem bizony már majdnem a miénk… Yoda és a Jedi Tanács néhány tagja meg fogják duplázni a meditációik számát, hogy betekinthessenek a jövőbe és felfedezzék, milyen ködös és ismeretlen. Hogy felfedezzék az önelégültséget, mely kinyitotta a katasztrófához vezető ajtót.

 

Készítettem egy kis szavazást, ahol a 2012-ben megjelenő (USA) regényeket találjátok, kíváncsi vagyok, hogy ki melyiket várja a leginkább. smile.gif (Ha valamit kihagytam, szóljatok!)

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information