Jump to content

Darth Plagueis - Újabb részletek


Ody Mandrell

Recommended Posts

Hamarosan (2012. január 10.) megjelenik a tengerentúlon a 2012-es év egyik talán legjobban várt regénye, a Darth Plagueis. Az újabb és újabb részletek még az én érdeklődésemet is felkeltették, pedig először nem igazán hozott lázba ez a könyv, de most már nagyon szívesen elolvasnám. Bízzunk benne, hogy egyszer magyarul is meg fog jelenni. wink.gif És akkor jöjjenek az újabb részletek.

 

- Ahelyett, hogy a neimoidik hálásak lennének Palpatine szenátornak, amiért annyi mindent sikerült elérniük, csak dühöngenek. Minden a helyén van a blokád megkezdéséhez.

- Majdnem minden – mondta Plagueis. – Először is, itt van a bosszúnk tárgya.

- Elküldjem Mault, hogy meglátogassa Verunát?

Plagueis megrázta a fejét.

- Személyesen akarok gondoskodni róla. Ez a zabrak… Maul, ahogy te hívtad… Képes lesz megállapodni Alexi Garynnal és az embereivel?

- Nem fog cserbenhagyni minket.

 

A Jediknél akkor kapja meg valaki a mester rangot, ha az illető megértette az Erő igazi mibenlétét. A Sith-eknél azonban a megértésnek ez a szintje csupán a kezdet.

 

Azelőtt egy Sith se került olyan magas pozícióba, mint amilyenben mi most vagyunk, Darth Sidious: a sötét oldal újbóli felemelkedésével, amit megerősítettek a jelek és ómenek, a bosszú és a győzelem bizony már majdnem a miénk… Yoda és a Jedi Tanács néhány tagja meg fogják duplázni a meditációik számát, hogy betekinthessenek a jövőbe és felfedezzék, milyen ködös és ismeretlen. Hogy felfedezzék az önelégültséget, mely kinyitotta a katasztrófához vezető ajtót.

 

Készítettem egy kis szavazást, ahol a 2012-ben megjelenő (USA) regényeket találjátok, kíváncsi vagyok, hogy ki melyiket várja a leginkább. smile.gif (Ha valamit kihagytam, szóljatok!)

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information