Jump to content

Donát

Moderátor
 • Összes hozzászólás

  18,418
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Everything posted by Donát

 1. Kész is a videó. Vagy két névnél rá kellett jönnöm, hogy csak leírni szoktam, kiejteni nem és ezzel a videó közben szembesültem. Ezért a kiejtésért ezeknél elnézést. Azt javasolnám, ha van lehetőségeket, "élőben" kövessétek a sorsolást, úgy izgalmasabb, mert egyesével kerülnek legenerálásra a párharcok. Ha azonban nem tudjátok vagy nem akarjátok megnézni, akkor itt lehet spoilerezni:
 2. Sokat gondolkodtam én is, végül Wattora ment a szavazatom. Az EpI-ben az erősebb karakterek közé tartozik, ráadásul, ahogy Dzséjt is írja, nem bánt rosszul Anakinnel, sőt. Kapzsi volt az igaz, de Anakinéknek aranyélete volt nála, pláne a többi rabszolgához képest. Úgyhogy a felsoroltak közül egyértelműen Watto!
 3. Hát én se gondolkodtam sokat. Qui-Gon, egyértelműen! Hajrá loboncos Jedi!
 4. Na, Bomarr, meglepődtem, azt hittem az örök kedvenc Jangoé lesz a szavazatod. Jango nagyon kemény. Azon túl, amit kiemeltetek én még beszélnék arról a jelenetről is, amit Obi-wannal nyom Kaminon. "They do their job well. I guarantee that." Ez a fickó úgy tud fenyegetni, mint más senki. Nálam ő lesz a nyerő. Huxból eddig még keveset láttam.
 5. Megvolt a sorsolás, hamarosan jön a videó, amiből megtudhatjátok a párharcokat.
 6. Rögzítsük újfent a tényeket, hiszen van újabb 4 továbbjutónk: Animáció 3. - Grand Admiral Thrawn (11 szavazat) - Kallustól búcsút veszünk Jedik - Plo Koon (18 szavazat) - Aaylának egy plakát szerződést felajánlunk Kiemelt Selejtező - K-2SO (19 szavazat) - Threepio kommentje: Oh dear oh dear Kiemelt Selejtező - General Grievous (15 szavazat) - leköhögte Jabbát Elindultak az utolsó selejtezők, hamarosan jön update a sorsolásról is!
 7. Még 5-6 ember talonban van. Mondjuk Wilde-nál van egy tippem, kire szavaz.
 8. Inkább ne, mert még a végén mindenki visszalépne Leián és Padmén kívül. Talán még Owen bácsi maradna, ha egyáltalán elindult volna.
 9. Tervben van egy 15-20 perces videó készítése a sorsolásról. Majd meglátjuk, hogy összejön-e.
 10. A ma folyó szavazások lezárulása után (20:00) megtörténik majd a sorsolás. Így az utolsó 4 selejtező már úgy fog zajlani, hogy tudni fogjuk, hogy az ottani győztes kivel kerül szembe a legjobb 16-ba kerülésért. A döntést egyrészről az indokolja, mert így lehet rágódni a kialakult párosítások zömén még a főtáblás párbajok megkezdődése előtt (debütálnak: péntek 20:00), másrészről ez nem szokatlan a sorsolások esetében, pl. az angol FA kupában is néha lehet tudni a következő lehetséges ellenfelet a párharc lezárulása előtt. Az eddigi továbbjutók: Kiemelt Selejtezők Csoport Selejtezők #1 R2-D2 #1 Bail Organa #2 Poe Dameron #2 Kanan Jarrus #3 Chirrut Imwe #3 Ahsoka Tano #4 Chewbacca #4 Galen Erso #5 C-3PO/K-2SO #5 ANIMÁCIÓ 3. GYŐZTES /Lezárulnak: nov 23. 19:59/ #6 Grievous/Jabba #6 JEDIK GYŐZTES /Lezárulnak: nov 23. 19:59/ #7 Dooku/Tarkin #7 GONOSZOK GYŐZTES /Lezárulnak: nov 24. 19:59/ #8 Windu/Qui-Gon #8 CGI GYŐZTES /Lezárulnak: nov 24. 19:59/ Kiemelt Selejtezős ellenfélre vár Csoport Selejtezős ellenfélre vár 1. Anakin Skywallker 1. Padmé Amidala 2. Darth Maul 2. Director Krennick 3. Yoda 3. Jyn Erso 4. Obi-Wan Kenobi 4. Cassian Andor 5. Luke Skywalker 5. Leia Organa 6. Boba Fett 6. Sheev Palpatine 7. Han Solo 7. Kylo Ren 8. Rey 8. Finn
 11. Én meg azt értem most már, hogy lehet Snoke ott a playboy. Vakok között félszemű is király.
 12. Végül Grievousre szavaztam. Nem azért, mert annyira jó lenne, de Jabba engem sosem tudott igazán megfogni. Grievousnél szerintem telitalálat, ahogy köhög.
 13. Úgy látom, minden napra sikerült egy izgi párbajt (legalább összehozni). Erre nagyon kíváncsi leszek.
×

Important Information