Ugrás a kommentre

Bence1997

Ezüst támogató
  • Összes hozzászólás:

    10.845
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    229

Hozzászólások

  1. Epizódcímek:

     

    Morgan Elsbeth epizódok:

    1 - The Path of Fear

    Morgan végignézi, ahogy Grievous tábornok és droidhadserege kiirtja a népét, az Éjnővéreket.

    2 - The Path of Anger

    Morgan annak a Birodalomnak dolgozik, amely az ő életét is tönkretette.

    3 - The Path of Hate

    Az Új Köztársaság megalakulása után Morgan még mindig Corvus felett bábáskodik.

     

    Barriss Offee epizódok:

    1 - Devoted

    Offee története folytatódik a 66-os parancs kiadása után.

    2 - Realization

    3 - The Way Out

  2. Most járt le az embargó, jönnek is a vélemények a sorozatról. Összességében pozitív hangnem fedezhető fel, bár vannak megosztóak is. Valakinél a Barissos történetek tetszettek, míg Morgané nem igazán, valahol pedig pont fordítva volt. Az egyik kritikát elolvastam, nagyon érdekeset írt mind a Morganás és mind a Barrisos történet kapcsán (főképp, hogy előbbinél Legends karakterek tűnnek fel, míg utóbbinál van egy meglepetésvendég).

     

    A hírek szerint az első három epizód szól Morganról:

    1. rész: Dathomir

    2. rész: Thrawn

    3. rész: ÚK éra

     

    Érdekes, hogy Barissnál

    Spoiler

    az egyik beszámoló azt írta, hogy a képzése egészen 1 BBY-ig tart. :hmm:

     

  3. Hát

    Spoiler

    ha a flashback jelenet kapcsolódik Mae karakteréhez, akkor esélyes, hogy nemcsak Indarát, de a többi akkor ott jelenlévőt (Kelbacca, Sol és Torbin) is személyesen ismerheti.

     

    Az meg, hogy erőérzékeny, szerintem adja magát, ha ő az akolitus, akkor erőérzékenynek kell lennie. :D

     

  4. 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    És milyen jól nézett ki! :) Persze ki másé lenne, mint Tarkiné?

    Most láthattunk szerintem elsőnek Csillagrombolót ebben az animációs stílusban (igaz, picivel korábban a Tales of the Empire előzetesében is látunk, de az most mellékes).

    image.png

     

     

    Amúgy gratulálok a feliratot készítőnek, mert oké, hogy az Ahsoka szinkronjában nem tudtak számolni (2 helyett 3 db TIE vadászt indít útnak Thrawn), addig itt a feliratozó a Stardust (vagyis Csillagpor) projektet úgy írta le, hogy Csillagköd. Szerencsére a szinkronban meghagyták a CsillagPOR kifejezést. :D

    • Nagyon tetszik 1
    • Köszönöm 1
    • Tetszik 1
  5. Sőt, van, amikor egy nappal (vagy pár órával) a hivatalos előzetes előtt az előbbit "Official Trailer"ről átnevezik "Teaser Trailer"re. :D Most nem tudom, hogy melyik Star Wars sorozatnál volt ez, de megtörtént.

     

    Szóval én várok egyre. Ami picit többet mutat a világból, történetből (a főhős Mae még meg se szólalt az előzetesben :D), stb.

  6. Mivel vészesen közeledünk az Acolytehoz, a hétvégén pedig CCXP lesz, ahol az Acolyte is bemutatkozik, megelőlegezek ennek a topiknak egy esélyt. Aztán ha nem lesz a hétvégén semmi, akkor jövőhéten csak érkezni fog valami. :D

  7. 41 perccel korábban, Yoda József írta:

    Nagyon tetszik nekem is! :) kíváncsian várom, hogy vajon ezt kapjuk-e a CCXP-n is, vagy valami mást

    Remélem mást. Nem rossz ez se, de szombaton leszünk 1 hónapra a sorozattól. Valami új lenne a jó, mert ez csak az Indira vs. Mae harcra fókuszált, a többi jelenet meg a teaser maradék része.

  8. Megjelent az első Birodalmi Csillagromboló a sorozatban! :)

     

    A TCW és a Rebels fináléja nekem jobban tetszett, de ez se szégyenkezhet. Mondjuk valahogy éreztem, hogy nem fognak senkit sem kinyiffantani a BB tagjai közül, úgy néz ki, hogy végül csak Crosshair keze bánta. A CX klónok tetszettek, nekem picit olyan érzésem volt, mintha a Bad Batch tagjairól mintázták volna őket, de lehet csak belelátom.

     

    A Tantisi projekt végetért és a Csillagpor projektbe fundálnak, így a Nekromanta projekt eltolódott. Majd egyszer visszatérnek rá.

     

    A Pabura visszatérés picikét fura volt nekem, a Birodalom tud a helyről, Hunterék nem gondolták azt, hogy esetleg visszatérhetnek ide és ha meglátják őket, akkor újra baj lesz? :hmm:

    • Tetszik 3
  9. Szóval: utánanéztem, amit említ, a Doc McStuffins (magyarul ahogy látom Dr. Plüssinek nevezik :D11 perces epizódokból áll (mínusz a speciális epizódok, de azok ebben az esetben nem számítanak). Azt mondja Joel, hogy a BB záró epizódja több lesz, mint 4 Doc McStuffins epizód. Vagyis 44 percnél többet fogunk kapni. Mivel általában 25 perc körül mozog egy BB epizód (stáblistával karöltve), ezért a kb. 50 perc reális lehet. :D

     

    Szóval a korábban betett 42 perc se lehet valódi - kivéve, ha azt nettóként kell értelmezni. Mondjuk így is kíváncsi vagyok, hogy pár óra múlva miképp zárják a szériát. :D

     

     

    • Tetszik 1
  10. 1 órával ezelőtt, Wilde írta:

    Akkor nem hiszem, hogy mindenki meghalna, hanem a csapat utóéletét mutatják majd meg. Tippre azt mondanám, hogy láthatjuk majd Ventresst és Ahsokát együtt a végén...

    Azt eltudom képzelni, hogy a csapatból valaki feláldozza magát. Én se gondolom, hogy az egész csapatot feláldoznák. Ahsokát se várom, eddig se tűnt fel a sorozatban, furcsának találnám, ha mégis feltűnne. Ventress viszont esélyes. Pláne, ha ezzel bevezetnék, hogy miről szólhat majd a következő animációs sorozat.

  11. Legyen itt két részlet Dee és Michelle kettősétől, amit még februárban mondtak a sorozat végéről:

     

    Michelle: "Olyan volt, mintha az én művészi utam és Omega karakterének útja két sorba sűrűsödött volna... Az utolsó pillanatok súlyossága miatt könnyű volt úgy érezni, hogy ez volt mindennek a csúcspontja... A finálé "igazán szentimentális. Szomorú voltam, de hálás vagyok az utazásért. Az, hogy három évad után véget kellett érnie, meglepő volt, de emellett úgy gondolom, hogy az írók gyönyörű munkát végeztek."

     

    Dee Bradley: "Az érzelmek, amelyek szerepet játszanak, valódi emberi érzelmek", majd hozzátette, hogy "nagyon sok hitelesség van a játékban, ahogy az évadzáró és az epilógus játszódik". Baker elkotyogta, hogy az utolsó epizód "nagyon megható. Nagyon szép. Továbbá kihívlak titeket, hogy ne sírjátok el magatokat."

     

    Tehát kapunk valamiféle epilógust. Picit Rebels-szagot érzek. :hmm:

    • Nagyon tetszik 1
    • Szomorú 1
    • Meglepő 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.