Ugrás a kommentre

SaintJust

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    9
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

SaintJust összes hozzászólása

  1. SaintJust

    Chapter 16: The Rescue

    Igen mondjuk ez egy jó kis magyarázat, annyira már nem emlékeztem a Clone Wars eseményeire, így érthető miért nem repesett az örömtől, mikor egy mandalori páncélos emberke egy klón hangján szólal meg.
  2. SaintJust

    Chapter 16: The Rescue

    Úristen újra megcsinálták! Egy évvel a 9. rész után újra egésznap csak vigyorgok egy Star Wars nézés után, mint valami bolond. A családom meg nem tudja elképzelni mi az isten ütött belém, hiába próbáltam nekik hadarva előadni mekkora királyság ez a sori... A rész elején a Slave I akciózása állat volt, utána érdekes volt a pilóta, aki leterroristázta a lázadókat. A sorozat eddig is nagyon jó birodalmi karaktereket hozott be, nyilván az ilyen fanatikus idiótáktól volt a Birodalom az ami. Imádtam, mikor Cara visszakérdez, hogy melyik halálcsillag. Ahogy várható volt visszatért Bo-Katan, durva hogy egyből felismerte, hogy egy klónnal van dolga. Lehet ebből lesz még valami sztori, hogy miért is utálja ennyire a klónokat. A mandalori kiscsaj és Boba csőrtéje is elég látványosra sikeredett. F*sza kis adalék volt, hogy megemlítette a doki, hogy kiiktatták az utolsó hibafaktort is a dark troopereknél, azt hogy emberek vannak a páncélban Miután megérkeztek Gideon hajójához utána az egész egyszerűen zseniális volt. Rohadt jól nézett ki az ahogy a TIE-ok repültek ki a hangárból. A hajón zajló akciójelenetek is egészen szenziációsak voltak, az egyszerű rohamosztagosoknak semmi esélye nem volt a csapat ellen. A Djarin versus dark trooper résznél rendesen izgultam, a trooper ment, mint a Terminátor. Gideon nagyon karakteres jó kis gonosz, Giancarlo Esposito az évad egyik legjobb alakítását hozta. Igazi rohadékként még verthelyzetből is próbált kavarni, összeugrasztani Dint és Bo-Katant. Bár ezt a részt teljesen én sem értettem, hiszen Sabine és utána Bo-Katan sem harcban szerezte meg a Dark Sabert. Gondolom ennek később még a harmadik évadban lehet szerepe, nagyon örülnék, ha tényleg a Mandalore visszahódítása lenne a végpont, ahova kifut a sorozat. Az utolsó 10-15 perc meg... Hát én ájulás közel voltam.... Mikor berepült az X-wing, már hangosan kiabáltam, hogy ugye Luke lesz az! A zöld fénykardnál már egészen biztos voltam benne. Luke ahogy szétcsapott a trooperek között egészen epic volt, felrémlett ahogy a fater a Zsivány egyesben hasonlóan egy folyosón ment végig és kaszabolta az ellent. Nyilván nagy különbség, hogy Luke nem emberekkel, hanem droidokkal bánt el ilyen csúnyán. Mikor belépett a hídra és végre láthattuk az arcát, az hihetetlen volt, talán egy férfias könnycsepp is kicsúszott. Utána még tudták fokozni mando és Grogu búcsúja is nagyon érzelmes pillanat volt, hiányozni fog a kis zöld baby Szóval köszi Disney! Ha így csinálod, akkor rombold a gyerekkorom, ameddig csak akarod!
  3. SaintJust

    Chapter 14: The Tragedy

    Úristen! Na ezt most tényleg odapakolták! Király volt a Tython, fullosan hozta a western feelinget, passzolt hozzá Mando és Boba találkozásának klasszikus westernes felállása, és emellett remek kontrasztot alkottak a klasszikus western hangulat és a jetpcaken röpködő szereplők és űrhajók. Boba Fettet látni újra akcióban elképesztő. Ahogy azzal a botszerű valamivel szétcsapott a rohamosztagosok között, hátborzongató. Bevallom eddig én arra számítottam, hogy Dinnel konfrontálódni fognak és egy lyukas garast nem tettem volna Boba életére, de így hogy most láttam Bobát harcolni a páncélja birtokában, hát fene se tudná megmondani melyikük kerülne ki győztesen. Ezek után azt hiszem az első évad zárásánál is epicebb finálét fogunk kapni, remélem Bo-Katan és csapata is visszatér esetleg, szükség is lenne rájuk, hogy az erőviszonyokat kiegyenlítsék. Szerintetek van rá esély, hogy Grogu esetleg Luke-kal létesített kapcsolatot, és ő is feltűnjön a soriban, vagy az már túl sok lenne a jóból? Talán igen, de ez a sorozat szerintem eddig is túlszárnyalta minden rajongó álmát (Ha már úgy is regeltem hozzátok gondoltam leírom a gondolataim. Annyira a rész hatása alatt vagyok, hogy valahova muszáj volt, de az sw fan haverjaim meg éppen vizsgaidőszakoznak, és 1-2 rész lemaradásban vannak.)
  4. SaintJust

    Könyvek

    Igen, általában mindent angolul olvasok. Hamarabb kijönnek a könyvek angolul, amik érdekelnek, meg segít szinten tartani az angolom.
  5. SaintJust

    SW könyvek

    Köszönöm, láttam! Egy könyvet meg is vettem aztán attól függően hogy haladok, jöhet a többi.
  6. SaintJust

    Könyvek

    @Darth Revan9 Nagyon köszönöm a tippeket! Lesz mit olvasnom az ünnepek alatt, ha ennek a listának nekiállok! Őszintén fel is csigáztak! A Hera Kanan könyvet már meg is vettem amazonról, mert volt hozzájuk e-bookra kuponom, aztán majd szép lassan a többit is sikerül, remélem.
  7. SaintJust

    Könyvek

    Köszi srácok! Szerintem a fentiek közül mindenképp megrendelek párat, remélem olvasva is ugyanúgy tetszeni fog ez a világ
  8. SaintJust

    SW könyvek

    Azt hiszem első körben inkább a kánon műveket próbálnám meg, aztán majd elválik mennyire gyerebe nekem ez az egész olvasós Star Wars. Elég sokat olvasok, de sw-vel szemben azért pöppet szkeptikus vagyok, mennyire jön át maga a feeling. Köszönöm a részletes választ A star warsban az űrutazás, űrcsaták, amik igazán megfognak, meg persze gyerekként anno az erőhasználat és a fénykard volt a nagy favorit. A kedvencem talán az eredeti trilógia, de mindhármat imádom, nehéz a választás. Az elmúlt pár évben pörgettem ki a clone warst, és azt is imádtam, de a sorozatok közül a Rebels volt, ami a legnagyobb hatással volt rám, igen megszerettem a szereplőket . Remek volt látni azt, hogy hogyan épül fel a lázadás, nekem rengeteget adott hozzá jó értelemben az eredeti 3 filmhez, pont mint a Rogue one, ami a disney éra filmjei közül a kedvencem. Nem tudom, hogyan lenne érdemes kezdeni vagy van-e közöttük sorrendiség, de örülnék olyan könyvajánlásoknak, amik valamilyen szinten kapcsolódnak a fősodorhoz. Meg láttam , hogy a filmek is fellelhetők regény formában, ezekről mi a véleményetek, érdemes őket elolvasni, adnak hozzá az élményhez?
  9. SaintJust

    SW könyvek

    Sziasztok! Mióta a Disney-éra filmjei újra feltolták a SW fanságomat olvaslak titeket. Jó olvasni olyan fanok hozzászólásait, akik nem a folyamatos fikázás és régen minden jobb volt, disney tönkretette a gyerekkorom stb. skálán mozognak, és hozzám hasonlóan minden éra filmjeit egyformán szeretik. Eddig nem regeltem hozzátok, viszont most a második quasi karantén alatt megjött a kedvem, hogy a mozgóképes tartalom mellett olvasva is fogyasszak esetleg Star Warsot. Tudnátok esetleg ajánlani pár olyan könyvet, amit különösebb háttértudás (csak a mozgóképes formátumot fogyasztottam eddig) nélkül is élvezhető. Ez a kánon/eu vonal volt, ami igazán összezavart, mikor könyveket kerestem volna magamnak. Köszi szépen
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.