Ugrás a kommentre

Embo

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    654
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Eléggé el voltam tűnve a fórumról, ennek egyik oka az volt, hogy rengeteg elfoglaltságom volt, másik oka pedig, hogy a TCW sem érdekelt annyira.

    Nagyon hidegen hagyott a D-osztag bohóckodása, de ezzel a résszel szerintem a TCW visszatalált egy korábban képviselt irányhoz.

    A Halálőrség végre nem huszadrangú csőcseléknek tűnik, hanem egy olyan seregnek, amivel a galaxisnak és Mandalore-nak is számolnia kell. Vizsla próbálná játszani a nagyfőnököt, de Maul mellett nem tud labdába rúgni. Az akció nagyon rendben volt, azért a mandalóriak eléggé elkenték a huttok zsoldosait. Persze, évszázadok óta ebből élnek a mandalóriak, de tényleg osztálykülönbség volt köztük, a niktók csak lövöldöztek a vakvilágba, a gamorraiakról nem is beszélve. :D

    Annak azért örültem volna, ha valamelyik bűnbandát diplomatikus módszerekkel győzik meg, de egye fene, nem a sithek módszere. :D

    A falleenek és a pyke-ok feltűnése örvendetes, nagyon tud örülni a szívem, ha egy ritkább fajt is belecsempésznek a sorozatba. Ez az évad eddig amúgy is sok új fajt adott nekünk. A fejvadászok is hatalmasat alkottak.

    Összegészében remek rész volt, alig várom a folytatást.

  2. Embo, az ishi tib nem Filoniék "találmánya", hiszen már az EP6-ban is feltűnnek ugyanilyen ábrázattal... De láthattuk a faj szakadár szenátorát a Heroes on Both Sides-ban is. :)

     

    Az világos, hogy az ishi tib-ek tiszteletüket tették már a filmekben és a sorozatban, de szerintem nem ugyanilyen ábrázattal, nem volt ilyen látványos papagáj csőrük. Ez a papgáj-szerű ishi tib pedig Filoniék agyából pattant és szerintem ritka nagy fantáziátlanság. :)

  3. Ahogy megnéztem a részt egyből felmerült bennem a kérdés, hogy nem sok már egy kicsit Hondo bandájából?

    Egyrészt nem sok belőlük, mert a galaxis talán leghíresebb söpredékei, másrészt erre az évadra nekem nagyon elég volt belőlük, vannak mások is, elég nagy ez a galaxis. A ishi-tib kalóz-papagáj meg elképesztő nagy fantáziátlanság volt. Pilf Mukmuk és fajtársai szerintem tök jól helyettesítik a tradicionális kalóz papagájokat. Hondo ebben a részben megmutatta a foga fehérjét (vagy inkább a sárgáját), igazi kalózként viselkedett.

     

    A kardépítős rész nagyon érdekes volt, jó látni mégis hogyan készül egy fénykard, én eddig nem tudtam szinte semmit az összerakásról.

    Annyira nem tetszik, hogy a droidok mostanában nevet kapnak, bár Huyang lehet, hogy megérdemli, hiszen elég régóta szolgálja a Rendet.

    Remélem Ahsoka nem csak azért van ott, hogy legyen kit megmentenie az ifjoncoknak, mert én is megnéznék valaki mást ebben a szerepben.

    Cin Drallig szerintem a tökéletesnél is jobb lett volna oktatónak Yoda mellé. Tehát remélem, hogy Ahsoka jókora karakterfejlődésen megy át, legyen az bármilyen.

    Várom a jövőhetet. :peace:

  4. Visszaolvasva a hozzászólásom, igazad van Frenkie.

     

    Mint embert természetesen sajnálom Lorit, de mint karaktert teljes egészében nem tudom. Az első és második évad során is ellenszenves, idegesítő nőszemély volt.

    A harmadikban már korántsem volt unszimpatikus és a halála természetesen drámai volt, hogy a fenébe ne lett volna az. Az saját életét áldozta egy másikért. De ez ugyanúgy elmondható T-Dogról, bár őt ugye előtte megharapták, de ne adjisten mi is olyan helyzetbe kerülnénk mint T, nem hiszem, hogy mind így cselekednénk. És kettejük közül T-Dog egy rokonszenves alak volt számomra, még akkor is, ha a halála nem olyan tragikus a közösség számára, mint Lorié. Én, mint néző sajnálom minden szereplő halálát Dale-től kezdve Amanda-ig, de azokét jobban fájlalom, akik külön karakterként számomra kedvesebbek. Ha valakit igazán sajnálok most a csapatból az Carl és Rick, nekik valóban fontos volt Lori, lévén, hogy anya és feleség volt egy személyben. Azt viszont aláírom, hogy egy csöppet érzéketlenül írtam Lori-ról.

     

  5. Gondolom azért, mert már mindazt elmondtátok, amit ő is szeretett volna. :)

    Valóban ez lehet, először másképp értettem.

     

    Norbi:

     

    A kis feka (de nem szeretem ezt a szót :D) eleve ott volt a generátor szobában, ő kapcsolta be a riasztót, a nagydarab pedig Rick-el ment, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy a csapat hűséges tagja akar lenni. Ezért is lőtte le a kisebb rabot, hogy Ricknek bizonyítsa a szándékát. Szerintem sikerült benyalni magát, én tuti befogadnám őket a brancsba. :D

     

  6. The Walking Dead 3x04

     

     

    Azt a betyár hétszázát! Ennél jobb részt, hogy akarnak csinálni, azt nem tudom, de ebbe beleadtak apait anyait.

    A negatívumokat gyorsan letudom. Rick rész végi sopánkodása nekem egy kicsit sok volt már, igaz ugyan az is, hogy nem volt jó napja.

    Lorit nem sajnálom, idegesítő p*csa volt. Carlt és a kicsit majd felneveli az a 40 kilós fehér rab. :D

    Lorival ellentétben T-Dogot elképesztően sajnáltam, ő és Daryl voltak azok a szívemhez nőttek lassacskán. Most már csak Daryl maradt igazán cool karakter kategóriában. Illetve a két fegyenc tűnik még érdekes duónak.

    A Woodbury-szál számomra kevésbé volt érdekes most, bár Michonne a maga csendes módján elég keményen számon kérte a kormányzót, amikor a teherautót vizsgálgatta. :)

    A jó dolgokat nem is írom le, az elejétől a végéig minden nagyon jól meg volt csinálva.

    Várom a következő részt!

     

  7. Könnyed kis rész volt, nekem az elejétől a végéig tetszett.

    A Jedi Rend 3 generációja is szerepelt benne, volt egy mindent látott vén róka, egy tapasztalattal ugyan rendelkező, de még mindig tanuló padawan és egy csapat újonc, aki még csak most kóstól bele a Jedi életbe.

    Nekem az összes kis növendék szimpatikus, a nautolit is megszerettem, ahogy félpercenként törölgette az orrát. :D

    Tanulságos volt, ahogy mindegyikük új tulajdonságokat sajátított el.

    Az meg, hogy Byph félt teljesen helyén van egy ilyen korú gyereknél, akár Jedi, akár nem. Boba mondjuk kivétel, ő hírből sem ismeri a félelmet. :D

    Izgatottan várom a jövő szombatot!

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.