Ugrás a kommentre

Embo

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    654
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Embo összes hozzászólása

  1. Embo

    Egyéb fontos

    Isten éltessen danityu!
  2. Embo

    Sorozat fordító

    Köszönet a feliratért !
  3. Embo

    5x17 - Sabotage

    Azok a kidobóember formájú köpenyesek is jedik.
  4. Embo

    5x17 - Sabotage

    Óriási rész volt! A látvány lehengerlő volt, és a sztori is pazar (igaz, nem értettem mindent kristálytisztán, az angolomon van még mit javítani, de körvonalakban értettem) és volt meglepetésvendég is. Cin Drallig Felirat után bővebben.
  5. Embo

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Ncore-on megtalálható az e heti rész.
  6. Embo

    5x16 - The Lawless

    Ilyenkor tudom a falat kaparni. A droidok szerencsétlenkedése 4 részt kap, ezt a szálat meg kettőbe letudják. Galaxis történetét nagyban befolyásoló dolgok történtek, ezt bűn volt így vászonra vinni. De így is óriási rész volt.
  7. Embo

    Sorozat fordító

    Köszönöm a feliratot!
  8. Embo

    5x14 - Eminence

    Eléggé el voltam tűnve a fórumról, ennek egyik oka az volt, hogy rengeteg elfoglaltságom volt, másik oka pedig, hogy a TCW sem érdekelt annyira. Nagyon hidegen hagyott a D-osztag bohóckodása, de ezzel a résszel szerintem a TCW visszatalált egy korábban képviselt irányhoz. A Halálőrség végre nem huszadrangú csőcseléknek tűnik, hanem egy olyan seregnek, amivel a galaxisnak és Mandalore-nak is számolnia kell. Vizsla próbálná játszani a nagyfőnököt, de Maul mellett nem tud labdába rúgni. Az akció nagyon rendben volt, azért a mandalóriak eléggé elkenték a huttok zsoldosait. Persze, évszázadok óta ebből élnek a mandalóriak, de tényleg osztálykülönbség volt köztük, a niktók csak lövöldöztek a vakvilágba, a gamorraiakról nem is beszélve. Annak azért örültem volna, ha valamelyik bűnbandát diplomatikus módszerekkel győzik meg, de egye fene, nem a sithek módszere. A falleenek és a pyke-ok feltűnése örvendetes, nagyon tud örülni a szívem, ha egy ritkább fajt is belecsempésznek a sorozatba. Ez az évad eddig amúgy is sok új fajt adott nekünk. A fejvadászok is hatalmasat alkottak. Összegészében remek rész volt, alig várom a folytatást.
  9. Embo

    Egyéb fontos

    Mindenkinek kellemes szilvesztert kívánok, és a lehető legjobbakat a jövő évre!
  10. Embo

    Egyéb fontos

    Isten éltessen reaper!
  11. Embo

    Egyéb fontos

    Isten éltessen Ágki!
  12. Embo

    Egyéb fontos

    Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
  13. Embo

    Egyéb fontos

    Isten éltessen, Nute!
  14. Embo

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Jól indult ez a Jedi-ifjonc szál, de az utolsó két rész...egyáltalán nem jött be. Erre 4 részt ellőni?!
  15. Embo

    5x07 - A Test of Strength

    Az világos, hogy az ishi tib-ek tiszteletüket tették már a filmekben és a sorozatban, de szerintem nem ugyanilyen ábrázattal, nem volt ilyen látványos papagáj csőrük. Ez a papgáj-szerű ishi tib pedig Filoniék agyából pattant és szerintem ritka nagy fantáziátlanság.
  16. Embo

    5x07 - A Test of Strength

    Ahogy megnéztem a részt egyből felmerült bennem a kérdés, hogy nem sok már egy kicsit Hondo bandájából? Egyrészt nem sok belőlük, mert a galaxis talán leghíresebb söpredékei, másrészt erre az évadra nekem nagyon elég volt belőlük, vannak mások is, elég nagy ez a galaxis. A ishi-tib kalóz-papagáj meg elképesztő nagy fantáziátlanság volt. Pilf Mukmuk és fajtársai szerintem tök jól helyettesítik a tradicionális kalóz papagájokat. Hondo ebben a részben megmutatta a foga fehérjét (vagy inkább a sárgáját), igazi kalózként viselkedett. A kardépítős rész nagyon érdekes volt, jó látni mégis hogyan készül egy fénykard, én eddig nem tudtam szinte semmit az összerakásról. Annyira nem tetszik, hogy a droidok mostanában nevet kapnak, bár Huyang lehet, hogy megérdemli, hiszen elég régóta szolgálja a Rendet. Remélem Ahsoka nem csak azért van ott, hogy legyen kit megmentenie az ifjoncoknak, mert én is megnéznék valaki mást ebben a szerepben. Cin Drallig szerintem a tökéletesnél is jobb lett volna oktatónak Yoda mellé. Tehát remélem, hogy Ahsoka jókora karakterfejlődésen megy át, legyen az bármilyen. Várom a jövőhetet.
  17. Embo

    Ki mit hallgat most?

    Na ez a nagybetűs zene! Legalábbis nálam.
  18. Embo

    Egyéb fontos

    Boldog születésnapot kívánok én is, Revan!
  19. Embo

    Sorozatok

    Visszaolvasva a hozzászólásom, igazad van Frenkie.
  20. Embo

    Sorozatok

    Valóban ez lehet, először másképp értettem. Norbi:
  21. Embo

    Sorozatok

    Ezt most nem teljesen értem. A hozzászólásunk miatt nem írsz?
  22. Embo

    Egyéb fontos

    Isten éltesse a szülinapost!
  23. Embo

    Sorozatok

    The Walking Dead 3x04
  24. Embo

    5x06 - The Gathering

    Könnyed kis rész volt, nekem az elejétől a végéig tetszett. A Jedi Rend 3 generációja is szerepelt benne, volt egy mindent látott vén róka, egy tapasztalattal ugyan rendelkező, de még mindig tanuló padawan és egy csapat újonc, aki még csak most kóstól bele a Jedi életbe. Nekem az összes kis növendék szimpatikus, a nautolit is megszerettem, ahogy félpercenként törölgette az orrát. Tanulságos volt, ahogy mindegyikük új tulajdonságokat sajátított el. Az meg, hogy Byph félt teljesen helyén van egy ilyen korú gyereknél, akár Jedi, akár nem. Boba mondjuk kivétel, ő hírből sem ismeri a félelmet. Izgatottan várom a jövő szombatot!
  25. Embo

    Sorozat fordító

    Köszi!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.