Jump to content

Embo

Tag
 • Content count

  654
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About Embo

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 01/04/1996

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kalocsa

Recent Profile Visitors

2890 profile views
 1. Isten éltessen danityu!
 2. Azok a kidobóember formájú köpenyesek is jedik.
 3. Óriási rész volt! A látvány lehengerlő volt, és a sztori is pazar (igaz, nem értettem mindent kristálytisztán, az angolomon van még mit javítani, de körvonalakban értettem) és volt meglepetésvendég is. Cin Drallig Felirat után bővebben.
 4. Ncore-on megtalálható az e heti rész.
 5. Ilyenkor tudom a falat kaparni. A droidok szerencsétlenkedése 4 részt kap, ezt a szálat meg kettőbe letudják. Galaxis történetét nagyban befolyásoló dolgok történtek, ezt bűn volt így vászonra vinni. De így is óriási rész volt.
 6. Eléggé el voltam tűnve a fórumról, ennek egyik oka az volt, hogy rengeteg elfoglaltságom volt, másik oka pedig, hogy a TCW sem érdekelt annyira. Nagyon hidegen hagyott a D-osztag bohóckodása, de ezzel a résszel szerintem a TCW visszatalált egy korábban képviselt irányhoz. A Halálőrség végre nem huszadrangú csőcseléknek tűnik, hanem egy olyan seregnek, amivel a galaxisnak és Mandalore-nak is számolnia kell. Vizsla próbálná játszani a nagyfőnököt, de Maul mellett nem tud labdába rúgni. Az akció nagyon rendben volt, azért a mandalóriak eléggé elkenték a huttok zsoldosait. Persze, évszázadok óta ebből élnek a mandalóriak, de tényleg osztálykülönbség volt köztük, a niktók csak lövöldöztek a vakvilágba, a gamorraiakról nem is beszélve. Annak azért örültem volna, ha valamelyik bűnbandát diplomatikus módszerekkel győzik meg, de egye fene, nem a sithek módszere. A falleenek és a pyke-ok feltűnése örvendetes, nagyon tud örülni a szívem, ha egy ritkább fajt is belecsempésznek a sorozatba. Ez az évad eddig amúgy is sok új fajt adott nekünk. A fejvadászok is hatalmasat alkottak. Összegészében remek rész volt, alig várom a folytatást.
 7. Mindenkinek kellemes szilvesztert kívánok, és a lehető legjobbakat a jövő évre!
 8. Isten éltessen reaper!
 9. Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
 10. Jól indult ez a Jedi-ifjonc szál, de az utolsó két rész...egyáltalán nem jött be. Erre 4 részt ellőni?!
 11. Az világos, hogy az ishi tib-ek tiszteletüket tették már a filmekben és a sorozatban, de szerintem nem ugyanilyen ábrázattal, nem volt ilyen látványos papagáj csőrük. Ez a papgáj-szerű ishi tib pedig Filoniék agyából pattant és szerintem ritka nagy fantáziátlanság.
×
×
 • Create New...

Important Information