Ody Mandrell Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 MarketSaw hét eleji értesülései szerint sokan visszatérnek az eredeti gárdából, illetve két olyan új arcot is köszönthetünk majd, akit már régóta emlegetnek a különféle pletykákban: Ian McDiarmid, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, Warwick Davies, Benedict Cumberbatch és Gary Oldman. Úgy hiszem, Cumberbatch és Oldman ugyanazért a szerepért volt versenyben. Nem tudom, hogyan működik majd ez az új forgatókönyvvel, de én úgy értesültem, hogy mindketten benne lesznek a filmben. Ha ez igaz, akkor örülhetünk, hogy végül Billy Dee-t és Anthony Danielst is megkereste a Disney, illetve, hogy a Palpatine-pletykának is volt valóságalapja. A forrás állítólag az elmúlt évek legmegbízhatóbb Star Wars hírforrása, ugyanaz, aki még 2009-ben megjósolta az új trilógiát. Persze, ettől még pletyka marad… Indiana Jones fronton is vannak fejlemények, a korábbi szóbeszédhez kapcsolódván: Harrison Forddal kapcsolatban annyit tudtam meg, hogy még két Indiana Jones filmről tárgyalnak, Ford Star Wars szerződésének záradéka szerint. A történetről is vannak infói: Végeredményben az ikrekről szól, és arról. hogy melyik követi a sötétségbe vezető utat, és melyik lép az apjuk nyomdokaiba. Legalábbis erről szólt még a változtatások előtt. Így lehet, hogy ez későbbre szorult, hiszen az eredeti szereplőgárdát hozták a történet előtérébe, mellyel felvezetik a Skywalkerek új generációját. Két korábbi casting-hír, amivel még adósok vagyunk: Az AICN két forrásból is hallotta, hogy a 22 éves, ír színészt, Jack Reynort (Mit tettél, Richard?, Elpuskázva) kiválasztották egy ismeretlen szerepre a VII. epizódban. Reynort legközelebb a Transformers negyedik részében láthatjuk. A következő idézet a Bleeding Coolról származik, és meglehetősen titokzatos: Azt hiszem, a legnagyobb hír a VII. epizód castingjával kapcsolatban a női főszerep lesz, bár lehet, hogy ezt csak azután ismeritek fel, miután láttátok a filmet. Ha minden igaz, amit hallottunk, akkor már meg is van a színésznő, szóval nem lepődnék meg, ha hamar kiszivárogna néhány infó. Szeretnétek, hogy a fent említett színészek megjelenjenek a VII. epizódban? Mit szólnátok még két Indy-hez? Hát Reynorhoz? Vajon mit jelent ez az utolsó idézet? Teljes cikk megtekintése Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts