Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Ody, nem is mondtad, hogy te is ott voltál a Celebrationön. Próbáltam elvegyülni de úgy látszik lebuktam. Nem tudom, úgy látszik, Atlas és én egy másik Celebrationön voltunk. Köszönjük a beszámolókat, nagyon jók voltak! Persze a többiek írásaiért (Nabo, hunner) is köszönet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Ody, nem is mondtad, hogy te is ott voltál a Celebrationön. Amúgy nagy arc volt. Csodálom hogy ennyi időre nyugton maradt, mert nekem egy éles képet sem sikerült lőnöm vele, úgy ugrált mindenfelé, és közben hangszóróról ment az az ördögi nevetés is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Kár, hogy nem készült róla videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. MissKarrde ötlete persze sokkal normálisabb, mint a karszalagozás. A fesztivál után körbeküldtek egy online értékelő kérdőívet, amiben megkérdezték azt is, hogy min kéne javítani legközelebb - ezt beírtam, utólagos engedelmeddel. Persze, és örülök, hogy beírtad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.