Szisz Posted April 27 Share Posted April 27 (edited ) Végül mégis lemaradtam. Össze volt zavarodva az időérzékem egész hétvégén. Pénteken este uzsit csomagoltam a gyereknek, aztán jót nevettem magamon mikor felhomályosítottak milyen nap van. A gyereknek másnap esett le miért nevettem annyira. 22-én, szombaton meg nem értettem, hogy este miért kapok Föld napja van levelet, hisz előző nap volt 22-e szerintem. Na mindegy. Alig emlékszem már a szavazataimra, nem mentettem. Amire emlékszem: Havoc, Azi, Pabu, Zillo, Mayday, Cid vagy Mokko (nem tudom végül melyikre nyomtam, Hemlock, Tech, Outpost, Outpost. Ez utóbbi kettőnél a Plan99 erősen versenyben volt, vacilláltam is. Az is lehet, hogy valamelyik Plan99 volt. Na, szép kis memória. Célkereszt azért vihette el a prímet, mert amikor megjelent az erős volt nagyon és neki volt egy nagy fordulata. Nálam mégis Tech évada egyértelműen, nagyon megszerettem. Edited April 27 by Szisz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts