Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban 4. rész - Írta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Történet Érdekességek Pár kitétel. 1. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni. 2. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki. 3. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt. 4. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 24 perccel korábban Hozzászólás ideje: 24 perccel korábban Kicsit visszavettünk a pörgésből az előző részek után, de ez is egy kellemes epizód volt. Pont ezért szeretem a SWt, mert ahogy ez a sorozat is jól mutatja, minden egyes rész egy új kaland, ami új lényeket, bolygókat, történeteket mutat(hat) be. És bár ez az új bolygó mégsem annyira új , a története viszont új volt még ha nem is annyira mély és bonyolult, de összehasonlítva az At Attinnel, máris hangsúlyosabbnak tűnik, hogy míg az egyik ilyen elrejtett helyen képesek voltak megőrizni a békét és a gazdagságot, addig mi történt egy másikkal. Kíváncsi lennék a többire is. Mivel találtak még koordinátákat, talán látunk is majd. Nem mondom, hogy baromi erős volt ennek a résznek a története - főleg az új mellékkarakterek, a két tábor ellenségeskedése és a gyerekek menekülése is lehetett volna csavarosabb -, de nem is ezen volt a hangsúly, szóval ezt el tudom engedni, mert cserébe tök jó karaktermélyítést kaptunk egy két szereplőtől, főleg Neeltől, aki eddig is az egyik kedvencem volt, de most aztán igazán bevette magát a szívembe. A humor, a látvány itt is végig nagyon ott volt és a csapat közti kémia is egyre jobb. És fény derült a nyilvánvalóra is 33 memóriájával kapcsolatban, szóval kíváncsi leszek ki tudják e nyerni az infót vagy esetleg elnéznek egy új bolygóra további segítségért, információért. Nem szeretem, amikor 33 az ellenségük. Az egyedüli, ami kicsit megmosolyogtatott a rossz értelemben, Hayna indokolatlan akrobatikus mutatványai, ami egyből Revát juttatta eszembe. Egy erős 6,5/10 számomra ez a rész és kíváncsian várom a kövit. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.