Jump to content

Arrin

Tag
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Arrin

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 12/06/1988

 • MSN
  arrin_sinas@freemail.hu
 • Weboldal címe:
  http://arrin.icram.hu

 • Lakhely
  Hungary/Szekszárd

Recent Profile Visitors

654 profile views
 1. Talán az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ükapját. Valahol BBY 5-6000-ben járunk... Esetleg Ogen(?) Mandrell-t, a peremvidéki kalózhorda navigátorát...
 2. Arrin

  Sorozatok

  Detto! Nagyon jól megcsinálták ezt a sorozatot, kegyetlen sok különböző karakter van... Nekem az utolsó 4 résszel van még gondom, codec hiba lehet, megyek és meg is próbálom meggyógyítani!
 3. Ha majd eljutunk odáig, akkor mindenképpen szólok. Előre láthatólag sok-sok Jedire és sok-sok Sith-re van szükség mindkét tervhez. Nomeg, ha a nagyobb projektbe vágunk bele, akkor minden létező lény, szóval lehet válogatni.
 4. "Szép szülinapot Arrin. " Nézzenek oda... Igaz, hogy 2006. dec. 6-án hangzottak el a köszöntések, de most is nagyon jól estek, köszi! Sajnos nem nagyon jutottam el idáig mostanság(hisz akkor észrevettem volna a fentieket). Szóval a filmek terén most egy kis punnyadás van. Vagyis erőátirányítás(érettségi). Viszont kezdek beszivárogni a filmes életbe. Fanfilm is lesz még, ez egyre világosabb. A jelenlegi szakaszt inkább gyúrásnak nevezhetném, kis "belső fejlesztés", hogy minnél tetszetősebb "alkotásokkal" álhassak elétek majd. Van már tervem, nem is egy. Kérdés, hogy mire lesz igény. Szóljak, ha lesz statisztatoborzás?
 5. Azért az első résznél galaxisokkal jobb volt... Azt nem olyan nehéz felülmúlni...
 6. "Zoli véleménye mindent elárul a Sötét oldal 2 izgalmairól." Ja... Erről ennyit!
 7. Úgy tűnik feltűnt, hogy nem pont erre a fórumra írtam először ezt. Igyekeztem finoman fogalmazni, úgy, hogy egyet is értsek magammal. Egyelőre egyetlen reményünk marad a Second Strike... Ha egyáltalán elkészül... Ezt a Sötét Oldal 2-őt nem lesz igazán nehéz felülmúlni. A trailer alapján már most több, mint a Rejtett Múlt...
 8. Nah, hát tegnap volt szerencsém a Sötét Oldal 2-höz. Rövid vélemény(máshol is olvasható). Előfordult, hogy fogtam fejemet. Jó, voltak benne nagy csatajelentek, de mindenhol volt valami, amitől számomra elvesztette a varázsát. Egy biztos, az SW érzést nem éreztem. A Füle Zoliba oltott Bruce Willis is érdekes volt. Voltak pirotechnikai elemek, de nagyon sok! Túl sok, amitől nekem az egész film egy nagy fehér füst lett. Meg ilyenek, hogy űr, fénykard, lézerfegyverek... nem azért, de ezt én már(!) különbül megcsinálom. Nem volt benne olyan sok fénykardos rész, simán meg lehetett volna csinálni normálisan. Ezenkívül nem tudtam élvezni a történetet, mindenki arra panaszkodik, hogy nem érti, hát én sem igazán. Ha ez a cél, akkor jó, de a Füle cikk szerint bennem van a hiba. Jó 3D elemek voltak, a Bluebox technológia is elmegy, ezekhez annyira nem konyítok, nekem még hihető volt. A színészi játék sokat javult az első rész óta, de még mindig voltak teljesen jellegtelen megmozdulások. Nagy pozitívum, hogy az első részből kivett részek új szinkront kaptak, amik tényleg feldobták a képsorokat, néhol talán(pl a "Most megöl?" by Lipsy to Boba Fett) érdemes lett volna a szövegen is változtatni, mert változatlanul furcsán hangzott. És akkor még nem is beszéltem a 18-as karikáról. Jó-jó meg minden, de mi a fenét keres egy Star Wars filmben?! Oké, hogy szetartás, de akkor csinálják meg úgy, hogy ne látszódjon az, aminek nem kell. Na ez nagyon SW romboló volt nekem. A középkori lovagos részt feldobták néhány effektel, ami gondolom így vibrokard filmes megvalósítása akar lenni, de azok a pajzsok és jelmezek... egyébként a vibrokardokat legendásan 4-5000 évvel a yavini csata előtt használtak. Persze lehet, hogy valami könyvben van a Birodalom bukása után is... de akkor már lett volna inkább egy nagy volumenű stukkerharc, igaz abból kijutott később. Rengeteg munka, milliós összegek és ez lett belőle? Oké, lelkesek, a stáb remekül szórakozhat rajta, de nem... Nagyon büszke(részint joggal), de azért olyanokat nyilatkozni, hogy "Nem az a rajongói film, hogy két hülyegyerek kimegy az erdőbe, és bottal kalimpál, aztán rátesznek egy lézerkard-effektet."... Ők fogják pár év múlva kenterbe verni Sötét Oldalt, vagy ha ők nem, majd én. Najó, csak viccelek... vagy mégsem? Szóval... sajnálom, hogy ilyen lett, őszintén. Nem kívántam nekik, aki ismer az tudja jól, hogy én segítek akinek tudok, hogy elkészítse a saját SW filmjét, és ha jobb mint az enyém... még örülök is. De ez túl sok volt, nem erről szól ez kéremszépen, nagyon nem erről szól... Ez most nem a konkurens vélemény, nem anyázom őket, mert nagy tisztelet jár ezért a munkáért, viszont... talán a bukás(mert igazából ez már híresen az) nem véletlen. Az, hogy a TV-k meg ezek ezzel foglalkoznak még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez volna "tuti". Szerintem!
 9. Igen, mindenképpen érdekel! Filmes szempontból meg majd meglátjuk.
 10. Kösz! Az az igazság, hogy én még nem olvastam semmidet(bár sose lehet tudni), ezen hogy tudok változtatni?
 11. El ne meséljétek, talán még megnézem! Állítólag valamikor októberben lesz egy újravágott változat.
 12. "Remélem beszámolsz majd a következő projektről!" Amint körvonalazódik valami, lesz beszámoló is. Exkluzív...
 13. Nagy szépen köszönöm a lelkesítő hozzászólásokat! Bár meglátásom szerint kicsit túlbecsülitek a filmecskémet, azért nagyon jól esik!
 14. Kösz! Nos igen, az efféle énekes madarakkal nekem az a gondom, hogy csiripelnek mindenféle nagy és szép dolgot, beleölnek millókat a filmjükbe és ettől máris úgy érzik, hogy ők a legjobbak. Mindeközben tele van a film az SW-től távol álló, izléstelen dolgokkal. Tisztelet, amiért megcsinálta, de én pl a Sötét Oldalt is a nagy "ki, ha én nem" mentalitása miatt nem szeretem, és akkor még meg sem néztem a filmet. Az új filmekben, Rejtett Múlt, Second Strike profi technikákkal dolgoznak, és bevallom őszintén, ezt kicsit sajnálom tőlük! Persze nem láttam még egyiket sem, így mondhatok véleményt, de az én szememben már eléggé leírták magukat, főleg a SO2. Nem mondom, hogy én többre volnék képes, de megpróbálnám szívesen.
 15. Minden koreográfiát abban az egy hétben találtunk ki és gyakoroltunk be, aminek a felét kidobhattuk a 3 nappal a tábor befejezése előtt. Igazából ez úgy volt, hogy a Nahlort játszó srác közeli barátom, vele már sokat gyakoroltunk előtte is más dolgokat, igyekeztem megtanítani neki azokat a dolgokat, amiket én tudok kezdeni egy karddal. Én már jó régóta tanulgatom, japán stílust is, a kung-fu-s formákat is, aikido-ra jártam egy fél évet, a többi igazából önszorgalom, olyan a viszonyom a kardjaimmal, mint egy szamurájnak. Ebből akkor igen keveset sikerült megmutatni, mert kapkodás volt, nem lehetett igazán jó koreográfiát csinálni, nem volt idő arra, hogy részletesen megtanítgassam a mozdulatokat, így viszont nekem kellett inkább alkalmazkodnom. Attól féltem, hogy a másik két Sith-srác, nem fog beválni, nem nagyon láttam még őket kardozni, nem tudtam, hogy egy-két nap alatt mire tudok menni velük, de ahhoz képest meglepődtem, mikor ők álltak elő jó ötletekel, és is nem állt olyan furcsán a kezükben a kard. Rendes körülmények között hetekig, hónapig kellett volna gyakorolni a koreográfiát, megcsinálni hozzá a kameramozgásokat, dehát akkor már nem tudtam mit kezdeni vele, nem volt lehetőség a forgatás elhalasztására... Úgyhogy ez sült ki belőle. No de majd legközelebb...
×
×
 • Create New...

Important Information