Ugrás a kommentre

Slees

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    57
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Slees összes hozzászólása

  1. Slees

    Rey

    Rey látomásában ott a válasz, hogy miért tudja használni az erőt ennyire. A következő rész elején minden kiderül róla. még másfél év.
  2. Slees

    EPVII spoileres topic

    Az EP III-ba állítólag a szinház jelenetben volt egy rész (ami kimaradt a filmből), amikor Sidius azt mondja Anakinnek, hogy "közöm van a létezésedhez!" Ha ezen a szálon indult el J.J... Luke rá jön, hogy lényegében Ő, az apja, Leia A Sith-ek teremtménye, jobbnak látja ha önkéntes számüzetésbe vonul. Volt egy olyan hír is régebben, hogy az EP VII címe: Az ősi félelem lesz, ez inkább egy ősi Sith "feltamadását" támaszthatja alá. A teaser rmeg hangulatú! Hosszú évünk lesz!
  3. Slees

    6x13 - Sacrifice

    és hogy fokozzuk.....a 13. rész végére a stáblista.(21.57-nél)..... Darth Bane - Mark Hamill zseniális!!!
  4. Slees

    EPVII spoileres topic

    Még 1999-ben a Cinema Magazinban írták egy cikkben: " Ha a Star Wars december 24-én kerülne a mozikba, elmaradna a karácsony."
  5. Slees

    A szereplők

    Szerintem nagyon meg fogunk lepődni, hogy ki lesz a tanítvány! Ez lehet az ep7-8-9 egyik meglepetése! Az ep4-5-6-ban: "Luke én vagyok az apád!" Az ep1-2-3-ban: "Palpatine kacellár a sith nagyúr!" (már aki ezt látta előbb) Hogyis mondta Palpatine: "Minden a terveim szerint halad!"
  6. Slees

    A Rebels animációs sorozat

    Az új animációs sorozat hivatalosan is bejelentve! Jól alakulnak a dolgok! http://starwars.com/news/new-animated-series-star-wars-rebels-coming-fall-2014.html
  7. Slees

    Zene

    J.J. John Williams-t szeretné zeneszerzőnek. (Star Trek sajtótájékoztató Berlin 7:00 perctől) http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=11497
  8. Slees

    EPVII spoileres topic

    A Star Wars-nál minden igaz, csak 6 -részt akart Lucas, 9 részt akart Lucas és még a 12 részt akart Lucas is. Az oka egyszerű, folyamatosan fejlődött és változott a történet. Ha emlékeztek még az EP3 eleje is teljesen más volt a bemutató előtt egy évvel. Lucas így dolgozik, dolgozott. Én olyat is hallottam, hogy a 3 trilógia = 12 rész, mert minden trilógiának lett volna egy felvezető része. Lucas sokszor nyilatkozott, hogy az elkészült történet túl ambiciózusra sikerült, így kivette a középsőt és azt csinálta meg először. Ha itt 4-5-6-ra gondolt, akkor 3 tirlógia volt tervezve, ha csak a 4-re akkor 2 trilógia 6 rész. Most jön az EP 7-8-9 és ha jól sikerül (és szerintem mindenki ezt reméli) biztos lesz EP 10-11-12. Ha a Marvel rendszere szerint fog az SW is készülni a 7-8-9 és a spin-off filmek az első fázis, stb. A Marvel filmek most tartanak a 2. fázisnál és már tervezeik a 3. fázist. 2020-ra ha minden jól megy már 12 mozifilmünk lesz és az előszereplős TV sorozat is elindulhat akkorra. És ez csak a kezdet...
  9. Slees

    EPVII spoileres topic

    Végre valami pozitív, bár semmi új hír, de a lekesedés nagyon átjött. Kéne egy DeLorean, legalább 2014 végére előre utazni az időben.
  10. Szerintem egy biztos, jók lesznek az új filmek, mert... ezeket a filmeket "mi rajongók" csináljuk saját magunknak. Olyan rendezők, forgatókönyvírók, stb. dolgoznak a filmeken, akik velünk együtt évek óta rajongói az SW-nek. Ezért biztos, hogy remek filmek és egy nagyszerű oly korszak kezdődik. A többi 2015. májusában.
  11. Slees

    A szereplők

    Harrison Ford interjú, persze volt Star Wars 7 kérdés is, "beszédes" válasz 2.02-től:
  12. Egy dolog kimaradt mindenkinek, amit Lucas mondott még tavaly a Disney felvásárkor: " mivel hasonló felépítésű a két cég, ezért tökéletesen illeszkednek egymáshoz." Számomra ez azt jelenti, hogy nem telnek majd el évek azzal, hogy a Lucasfilm integrálódik a Disneybe, hanem amelyik cég hasonló részlege erősebb az marad meg. Tehét ILM, Skywalker Sound marad, LucasArts megszünik fejlesztés egyebek átkerül a Disneyhez és valami hasonló átlalakítás (ha nem is megszüntetés) várható a Lucas Animationnál és a Lucas Licensignél is. Nyilván nem fogja egy cégnél két különbüző "osztály" ugyanazt csinálni.
  13. Slees

    A szereplők

    Április 1 vagy sem? http://imgur.com/rmo5Ikq
  14. Slees

    Zene

    STAR TOURS music a Jedi News-ról! 0.14-nél egy kicsit meglepődtem, itt valakik nagyon előre tudhattak néhány dolgot. Ki lesz az EP VII zeneszerzője?
  15. Slees

    EPVII spoileres topic

    Az első "üzenet" a Bad Robot-tól a Twitter-en:
  16. Slees

    EPVII spoileres topic

    Hivatalos hír, ide is tartozik: Lucasfilm elhalasztja EP II és III 3D-s bemutatóját, mert az 100%-ban az új trilógiára koncentrálnak!
  17. Slees

    EPVII spoileres topic

    Néhány gondolat: 2015-ös bemutató csúszásáról a Hollywood Reporter írt először és ezt kapta fel az internet. Hivatalos infó nincs. Rob Moore Paramount alelnöke nyilatkozott, hogy J.J. részt fog venni a Star Trek 3-ban és a MI: 5-ben is „ha nem is irányítja a filmeket”. Egyébként az utóbbi időben J.J. 2 évente jött ki új mozifilmmel a TV-s munkái mellett: Star Trek (2009), Super 8 (2011), Star Trek Into Darkness (2013). Star Trek Into Darkness 3D-ben május 17-én kerül a mozikba, ez kb annyit jelent hogy a film kész és már a 3D konvertáláson dolgozhatnak. A hivatalos bejelentés címe a starwars.com-on: „Star Wars Is Being Kick-Started with Dynamite J.J. Abrams to Direct Star Wars: Episode VII” Ez szerintem azt jelenti, hogy elég gyorsan neki kezdenek a filmnek. Szerintem biztos, hogy már legalább 1 éve folyik az előkészítés (az EP1-et és 1994-ben jelentetet be Lucas, megjelenés ismert). Nekem egyébként is furcsa volt, hogy 2012. október 30.-án bejelenti a Disney a felvásárlást és már november 8-án van forgatókönyvíró, aki 2 héten belül elkészül egy 40-50 oldalas vázlattal. J.J. pedig ha jól gondolom nem csak a mozifilm miatt ideális jelölt, hanem a TV-s tapasztalata miatt is és az ABC-nek már készített is a cége sorozatot. Ha meg csúszik a bemutató és majd a moziból kifelé ismét megyek sorban állni jegyért, akkor minden OK!
  18. Slees

    EPVII spoileres topic

    J.J. nem kis Star Wars fan. Ezt láttátok az előző Start Trek filmben?
  19. Slees

    EPVII spoileres topic

    Már meg is kapta a klasszikus trilógia rajongóitól J.J. a majd talán 2016 vagy 2017-re lesz Star Wars 7 miatt a Jar Jar Abrams nevet!
  20. Slees

    EPVII spoileres topic

    Az lehet, hogy Disney film bemutatása csúszott már, de Star Wars film még nem. Szerintem nem a legjobb ha így kezdik. Egyébként Lucas is mondott ugye olyat, hogy nem lesz 7-8-9 és tessék. De ha már kimondta, hogy ekkor lesz, akkor be is mutatták.
  21. Slees

    EPVII spoileres topic

    Kicsit furcsa a hír, bár még senki sem erősítette meg. Elég ciki lenne a Disney/Lucasfilm-nek, hogy bejelentik 2015.ben jön az új film és végül csúsznak vele. Lucas-ák meg már dolgoznak tavaly óta az előkészítésen Kathleen Kennedy érkezése óta biztosan. Történet is van, ezt ugye még Lucas vázalatai alapján. Forgatókönyv is készül már egy ideje. Elvileg tavasszal már forgattak volna. A Bosszúállók 2 meg jön időben, Whedon is most írja a forgató könyvet.
  22. Slees

    EPVII spoileres topic

    Még 2009 decemberében volt pletyka: "Thomas Dolby kotyogta ki véletlenül a blogján egy Kaliforniában tett látogatása után, hogy az új film készülőben van. A leírtak alapján az egyik barátja, Paul Sebastien számolt be neki a nem is olyan sokára érkező Star Warshoz kapcsolódó televíziós műsorokról, online játékokról és a harmadik trilógia felvezető darabjáról." Ha ez igaz, tényleg csak forgatókönyvebe kell önteni a sztorit és mehet a forgatás!
  23. Slees

    EPVII spoileres topic

    Hír a Jedi News-on: some people being called to work on Episode VII early next year… In England, where shooting will start “in April.” néhány embert hívtak dolgozni Angliába a SW7 forgatásra jövő év áprilisába.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.