Jump to content

Ben

Kitiltott
 • Content count

  317
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ben

 1. Nyugi nem akartam beléd kötni. Csak az hogy nem tetszenek az Ahso avarok eléggé arrra utlal hogy rühelled sky, ágkika és werebazsi avarajait?
 2. Én nem láttam a mátrixot de remélem igazad van. Bárcsak a jelenlegi tetteim alapján ítélne meg Isten. Komolyan kíváncsi vagyok a halál utáni létre... lehet, hogy amint kinyírom magam, mesélek nektek valamit. :fD
 3. Lehet hülyén hangzik de én olyannak tartom mint az alvást... fekete képernyő és nem érzel semmit. Mondjuk örülnék ha a jelenlegi életben lévő cselekedeteim alapján ítélne meg Isten, nem más alapján. El tudnám képzelni hogy kövi életemben együtt vagyok Vele.
 4. A te avatarjaidat imádom a legjobban, Ágkikám.
 5. Ti mi gondoltok, mi lehet a halál után? Létzik isten és a meny vagy a pokol, vagy valami más? Tudtommal az öngyilkosság sokkal nagyobb bűn, mint a "rendes" gyilkosság. Komolyan érdekelne a véleményetek.
 6. Ben

  Sorozatok

  Ne aggódj Oldikám, nem provokálsz ki belőlem egy újabb balhét
 7. a mostanin is aranyosan mosolyog, majd megzabálom De sebaj, ha nem tetszik hát nem
 8. na de miért unod? Egy Ahso fan csak nem tesz ki Anakinos vagy Maulos képet.
 9. Ben

  Sorozatok

  Hát bocs, ha egy SW fórumon gáz az. ha gáznak tartok egy TCW-t mellőző felhasználót. Hidd el, semmi nem irányult ellened.
 10. Nem, nem azért léptem fel. Azt hittem, Riddick mellet te vagy a másik aki hajlandó megérteni, de látom, tévedtem. Szimplán leírtam az érzéseim, de támadj csak....
 11. Ben

  Sorozatok

  Ody ne idegeskedj Oldinak a Spartacus, a fröcsögő vér, meg a szexelő rabszolgák való. Minket meg az nem érdekel.1-1
 12. Szerintem ezzel most megbántottál pár embert. Még jó, hogy én már korábban váltottam. Remélem ez már ínyedre van.
 13. Nem tudom, ez alatt kikre gondolsz, de a korábban leírtak fényében szerintem ebben semmi csodálni való nincs. Az orra alá is dörgölted ezt, ami szemmel láthatóan nem tetszett neki, így a további béke kedvéért, kérlek ne tedd.
 14. Hmm... na jó, ez ciki volt, de késő van már. Akkor viszont nem csak én számoltam el magam a jelek szerint.
 15. Tudtommal 225 ezer már negyed millió.
 16. Hát gyerekek, ez az Umbara történet még mindig mesés mind történetileg mind látványilag. Hihetetlen, mekkora szemét Krell és milyen aljas módon sikerült beetetnie a klónokat, főleg Dogmát. A legszimpatikusabb Rex, Fives és Hardcase hozzáállása volt.
 17. Ben

  Sorozatok

  Tudnátok nekem ajánlani valami jó sorozatot? Lehetőleg legyen benne akció, humor, dráma, izgalom, a megfelelő mennyiségben adagolva.
 18. Tudom Riddick, hidd el, te vagy a legutolsó akit bántanék ezen a fórumon. Csak szerettem volna rávilágítani, miért nem SW idegen a mágia.
 19. Szerintem abban nincs semmi szokatlan. Végülis a Jedik is évtizedekig ugyanazt a hacukát hordták általában.
 20. Én úgy gondolom hogy az SW sokkal inkább fantasy mint sci-fi... így bőven benne van a pakliban a mágia is, az más kérdés hogy ritkábban kerül elő. Sokak nyilván azért nem tolerálják, mert szokatlan nekik. Én viszont annak a híve vagyok hogy igenis szükséges a vérfrissítés az Sw-ben.
 21. Azért, mert Sidioust csak fénykardozni, villámokat szórni, meg ármánykodni láttuk, nem jelenti azt, hogy "csak" ezekre képes.
 22. Feltéve ha Sidious olyan ostoba lett volna, hogy a testének egy darabját (jelen esetben haját) a vénasszonynál hagyja.
 23. Nyalunk a haveroknak? Oké, vettem a lapot.
 24. Miért lenne túl nagy hatalma Talzinnak? Legfeljebb szokatlan varázslatokat vet be ettől tűnik úgy, mintha táposabb lenne Sidinél.
×
×
 • Create New...

Important Information