Ugrás a kommentre

Tycho_Celchu

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    12
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

Legutóbbi látogatók

28 profil megtekintés

Tycho_Celchu eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

13

Közösségi hírnév

  1. Tycho_Celchu

    Sport

    Skócia-Magyarország 1-4 Svájc-Németország 0-2
  2. Tycho_Celchu

    Sport

    Szlovákia - Ukrajna 1-1 Lengyelország - Ausztria 2-1 Hollandia - Franciaország 3-2
  3. Tycho_Celchu

    Sport

    Dánia - Anglia: 1 - 1 Spanyolország - Olaszország: 2 - 2
  4. Tycho_Celchu

    Sport

    Horvátország - Albánia: 2:2 Németország - Magyarország: 1:1 Skócia - Svájc: 0:2
  5. Tycho_Celchu

    1x04 - Day

    Huh, írtam, hogy sajnálni fogom, hogy csak fél óra…és tényleg…:) Kavarognak bennem a gondolatok és az érzések, Most nem is a saját élménybeszámolómat írnám le, hanem reagálnék pár felvetetésre. a, „Szegény wookie, csúnya véget ért élete.” 1. És milyen furcsa, hogy csak így ültében lemészárolták, nem?! Ismernie kellett a támadóját, hogy még reagálni se tudjon a végzetes vágásra, főleg, hogy elvileg „Mester”! 2. Mae küldetése elbukott, hiszen a feladata a négy (!) Jedi kivégzése volt (legalább egyet fegyvertelenül(!)) b, Qimir kérdése! Én őt látom az akolitus megtestesülésének, hiszen a való világban a jelentése kísér, szolgál, pontosan amit ő csinál. Fegyver nélkül „harcol” a Jedik ellen, trükkökkel, manipulálással. Szerintem a szöveg, amit az első rész végén mond a Sith, az nem Mae-nek szól, hanem Qimirnek . Jelen pillanatban, még ül az elképzelésem, hogy a Sith Mestert nem fogjuk látni csak a legvégén. A „Tanítvány”, a fogas barátunk pedig egy zabrak nő , akinek a szarvai és így identitásának eltakarására tökéletes az esetlen, fogas maszk/sisak. Koril anya ráadásul erős és kiváló harcos boszorkányként van említve Mae pedig a bosszú eszköze számára, akit megmentett a zuhanástól a bolygójukon. Mae ugyan azt mondja, hogy még sosem látta, de egy Sithnek nem okoz gondot, hogy elrejtse a másik énjét.
  6. Tycho_Celchu

    Sport

    Portugália - Csehország 4:2
  7. Tycho_Celchu

    A The Acolyte sorozat

    Csak tippeltem Akkor baromira sajnálni fogom, hogy "csak" fél óra lesz a rész...
  8. Tycho_Celchu

    A The Acolyte sorozat

    Szerintem adná magát, hogy ugyanaz a sztori megy le, csak most Mae szemszögéből. Emiatt lenne ennyire rövid, mert a többi már el lett mesélve a múlt héten.
  9. Tycho_Celchu

    A The Acolyte sorozat

    Most megnéztem pár trailert/spotot: Ami biztos, hogy a Sith és Mae (esetleg Osha) egy erdőben vannak és találkoznak (Awake-spot 24-25 mp). Amikor a Sith eldobja a pengéjét (alap trailer 1:29-nél), akkor szerintem nem érkezik vissza hozzá, mint egy bumeráng, hanem az ikrek egyike kapja azt el, ezt látom én néger kéznek (kesztyű nélkül) De látható, hogy az Evolve spotban (24 mp) is megszerez egy fénykardot az erővel (ruhájából ítélve) Mae.
  10. Tycho_Celchu

    1x03 - Destiny

    Ezért írtam az első posztban: " (vagy esetleg kezdetben mással(!), ami majd félreértésre ad okot)" Ugye Torbin, mielőtt öngyilkos lesz, mondja Maenek, hogy ők semmi rosszat nem akartak. Gondolom a szabotázs kitervelőinek a Jediket fogják okolni és azért az ellenük fordulás.
  11. Tycho_Celchu

    1x03 - Destiny

    A "Plan" nevet viselő spot 19-20. másodpercében villannak fel. Korilt azért vetettem el, mert akárhogy néztem nem láttam a holttestét. Emellett megdöntené a "csoportos halál" ügyét is, mert olyan erősnek nem gondolom, hogy megszáll mindenkit egyszerre és meg is tudja ölni anélkül, hogy neki baja esne. (főleg, ha esetleg megmenti utána Maet) a zuhanástól . Persze bármi lehet, jól adagolják az infókat a rendezők . Minden történés csak újabb, szerteágazóbb agyalnivalót jelent, és ez jó!
  12. Tycho_Celchu

    1x03 - Destiny

    Sziasztok! Köszönöm az adminnak a lehetőséget, hogy itt lehetek! Eddig csupán olvasója voltam a fórumotoknak, de most felmerült egy kérdés bennem, e résszel kapcsolatban, amire (ha alaposan olvastam) nem érkezett felvetés. Arról szeretnélek benneteket kérdezni, mennyire lehet reális az elképzelésem: A boszorkányok szektája ugye a „sokaság hatalmát” preferálja, ennek fókuszában (pl. a ceremónia alatt) Aniseya Mother áll. Van az egyik spotban egy felvillanó jelenet, amelyben számos szektatag úgy néz ki, mint Torbin (fekete szemek) és az ülésteremben vannak. Arra következtetek, hogy Aniseya átveszi az erejüket, hogy sikerrel vegye fel a harcot a jedikkel (vagy esetleg kezdetben mással(!), ami majd félreértésre ad okot). Ekkor támad egymásra Tobin és a vuki. Mivel a fókusz a nő, ezért mikor megölik őt, egyúttal az összes többi nő is meghal. Ezért nincs rajtuk sérülés és vannak egy helyen szinte mindannyian. A vuki és Torbin azért „menekülnek el” (az egyik száműzi magát egy bolygóra, míg a másik a Barash Wov-ba), mert gyakorlatilag népirtást követtek el – még ha véletlenül is - és ezt nem képesek elviselni. (Kérdés az is, hogy végül nem Koril öli-e meg Aniseyát (ő nem vesz részt a csoportos révületben), aa megszállt Jedik pedig nem emlékeznek rá mi és hogyan történt, csak látják a rengeteg halottat) Utána megmenti Meát és elhiteti vele, hogy mindez a Jedik műve volt. (igazi Sith ármány) Várom szíves reakcióitokat! Üdv.: tycho //U. i.: bocsánat, nem a részhez tartozik, de a spotokban (igaz a fényviszonyok messze nem ideálisak), amikor a Sith, vagy a tanítványa eldobja a vörös pengéjű fénykardot, amit aztán a visszatéréskor a kezével elkap; csak nekem tűnik úgy, hogy az egy néger kéz?//
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.