Jump to content

mrhihetetlen

Fórumtag
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mrhihetetlen

 1. Sziasztok, nem rég elkezdtünk Star Wars képregényeket elemezni az amúgy képregényes témájú oldalamon, ha érdekel valakit, erre tessék: http://thefunvee.freeblog.hu/ Az Erő legyen mindnyájunkkal!
 2. Nem tudjátok honnan szedhetném le a 95-ös szinkronos verziót??? A szinkron lenne a lényeg, meg a jobb minőség (nincs szívem már videón nézni:P)
 3. Nem tudjátok honnan szerezhetném meg a People VS George Lucast? kerestem de sehol nem találtam
 4. Szerintem se legyen nagyon depizős , vagy túl sötét! Legyen inkább ilyen "hogy is győzzük le birodalmat " hangulat ! Toborozzanak ellenállást , Organa szenátor kezdjen neki a szenátusban keresni az Uralkodó ellenségeit , ilyenek. Én arra is kíváncsi lennék hogy jutott Lando-hoz a Sólyom és hogy Han hogy nyerte el tőle:D
 5. kiváncsi leszek hogy fogják vegyítení a két trilógia hangulatát , de szerintem inkább az eredeti trilógiára fog hasonlítani!
 6. Ó remek ! Azt nem tudjátok hogy mikor kezdik el a forgatást?
 7. Szerintem nem lenne értelmetlen egy sorozat az Ep III és IV közötti történésekről! A The Force Unleashed sztorija is nagyon tetszett nekem , és ott még nagyon sok kaknázatlan lehetőség van!Sőt , akár Vader tanítványáról is szólhatna a sorozat !
×
×
 • Create New...

Important Information