Jump to content

jedi master yoda

Fórumtag
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jedi master yoda

 1. Egyetértek! Pierce a király:)de hát ez van, jó a daniel craig is, de Brosnan az igazi....Igaz az a hír, hogy Brosnan-nel szeretnének egy régebbi Bond filmet leforgatni?
 2. Szerintem azért sem mentek közösen egyik sith ellen sem, mert: -Yoda tudta jól, hogy Obi Wan túlságosan kötödik Anihez, és túl sok dolgon ment keresztül, így képtelen lett volna Palpi ellen bevetni.Ez érezte. Így maradt az 1:1 es felállás. Yoda bízott abban, hogy ha megöli a sith-et, a másik sith is elpusztul, mert nincs kitől tanulnia, Anit esetleg, (bár kétlem h Yoda valaha is bízott Ani vissza hozásában) (kivéve ep6.) áttérithetnék... Én azt mondom, ne becsüljük alá Obi Want sem.Egy kíváló jeditől tanult, tehetséges jedi mester, biztos megszenvedett volna Palpi ellen(jó meg is halhatott volna) -Másik felől Yoda tudta hogy Obi-Ani viszony több mint mester-tanítvány, így Obi nagyonb jól ismerte a fiút, tudta a gyengéit.... -Yoda azzal is tisztában volt, hogy Palpi egy erős sith, aki legyúrt 4 jedit, jó pár ügyes trükkel pedig megölette a megmaradt jediket szerteszét a galaxisban, és ha ketten mennének Palpi ellen, nem akarta újra érezni azt a fájdalmat, hogy elveszteni vkit, akit "szeretsz, tisztelsz" gondolok én itt Obi Wan-ra, mert könnyen lehetett volna az hogy Obit gyorsan megöli Palpi, és Yoda akkor lelkileg is meggyengült volna. Tehát maradt az hogy, a lélekben, fizikailag erős jedi mester Yoda vállalja a nagy kockázatot: Sidioust... és maradt Obiwan-nak Ani:)
 3. Hát valszeg ha Padmé ott van, akkor nem lenne Birodalom és nem lenne Palpi külünleges engeményei, jogai, mert Padmé az ellen volt, hogy ez megtörténhessen.Ő a demokráciáért élt. A képviselők nagyrésze meg volt félemlítve, lefizetve, de ha egy erős kezű szenátor pl Padmé, Palpi ellen índítványoz, szavaz, akkor korántsem biztos hogy Palpi megkapta volna a jogokat. Palpi jól intézte a dolgokat, mert Padmé ellen Dooku segítségével megakarta öletni, majd kicsit arrébb sodorni, hogy a sorsdöntő szavazáskor Padmé ne jelenhessen meg, ez vol t lényeg Palpi egy zseni:)Jól kavarja a dolgokat mind 3 részben.
 4. Igazad van Frenkie! A Tatooine-i 2 nap sokat sugall... Még hozzá olyanokat hogy: -van még 2 remény -maradt még 2 jedi A zene nagyon jól sikerült, páratlan jelenet ez! A kis Luke lehet a remény és ez sugárzódik ebből a jelenetből, amely szinte fantasztikus. Tarkin valszeg kispályásként kezdte, de megérdemelten lett biztos(bizti voltak érdemei) hogy kormányzó lett. Palpinak meg nem sikerült "mindent" elérnie, hogy a 2 szith uralkodhasson, mert, ketten képtelenek lettek volna, és szerintem Palpinak sok bürökratát el kellett viselni annak érdekében, hogy ne lázzadjanak ellene.
 5. Tényéleg nagyszerű befejezése ez a Sw 3.részénének! Kár hogy SW már nem lesz többé(a filmekre gondolok) Újra vok:)
 6. Egyetértenék Donáttal! Régen voltam de mindig olvasgattam . Az én véleményem: Sidious egy remek , pontosabban ragyogó elme. Minden apró részletre ügyel, bár hogy Yoda elmozdítása Kasshykra?Hát lehet h benne volt atervben a cél az volt, hogy Yoda ne legyen C.n semmi más.Kasshyk pont jól jött.Pl Palpi jol jatsza a dolgokat pl ep1ben sem ugy tervezte hogy megszalljak Naboot amikor megszalljak magaban a fillmben. Váratlna helyzet ez...mondja ő, de parancsolja Nute nak hogy szállják meg a Nabott és törvényesiti, szoval sok mindenre ügyel, de javarész a vak szerencse mellé állt. Mint ep3 ban h Yoda elment.Sztem igy van. Ami aharcokat illeti, Yoda egyedül ment, mert nem volt kivel menni. HA pedig C.n lett volna mikor a kommando készulodik, veluk ment volna valszeg, vagy rendesen felkeszult volna hogy a jediket ne érthesse bantodas. Yoda törődik az összes jedivel, a younglinokat biztos elkudlte volna vhova biztonsagba, aztan jediket összehivnak és készulnenek, tancsakozas történne. Majd páran meglatatnak a Sith nagyurat. Yoda tudja, hogy Ott kellett volna lennie, mikor érzi hogy a jedik sorra halnak meg, sajat magat hibaztatja, mert nem volt ott...Ha ott lett volna mas lenne. Kösszi h elolvassatok és az erő legyen veletek.
 7. Egyetértek, szerintem is frankó ez a jelenet. Obi a kérdésed érdekes, én is agyaltam már ezen sokat... "To cheat death...." "Only One" Egy valaki.Hogy ki az jó kérdés, de ebből kiderül, hogy palpi se ismeri a trükköt. Vagy a mestere (akitől Ő szerinte megtanulta a halált legyőzni), vagy olyas valaki aki nem rég halt meg, és érzi hogy túlélte, legyőzte a halált.Pl. Qui gon. Sorry ha felesleges volt a mondandóm!Újra vagyok:)És leszek is:)
 8. Miért törné meg a ritmust? Szerintem pont beleillik. Ha nem szereted a politikát, akkor gondolom az első három filmért se rajongsz, mert annak több mint fele politika. Van benne valami:)
 9. Mint ahogy szokás: Mint ahogy Én szoktam köszönetet mondani, most is megteszem! Köszönöm, hogy ez a frappáns, lenyűgöző oldal létrejött több ember által, akik gondozzák ezt az oldalt, és köszönöm azt is, hogy egy jó fórum lett elérhető a sw rajongóknak! Természetesen, az oldal nem lenne, ha nem lennének rajongók, ezért, köszönöm hogy ti is segítitek az oldalt, minél több topic-ot, hozzászólást adtok. (Igaz ezt ugymondom, mintha én lennék a házigazda) Ti olyanok vagytok nekem, mint a "testvéreim" és ezt komolyan mondtam, szeretek idejárni, nagyon jó hely, és sok értelmes, rendes sw-s rajongó van itt! Ezúton szeretnék Mindenkinek Boldog, Sikerekben gazdag, Star Wars-sal teli, Új évet kívánni! BUÉK nektek, azért irtam ezt most, mert valszeg holnap nem tudok elbucsúzni! Szal BUÉK, mehet a party majd holnap, discok, bulik, piák, na meg..... Réges régen, egy messzi messzi galaxisban......STAR WARS!
 10. A képek EXTRÁK! Vigyázz mester, nem hogy közel kerülj a sötét oldalhoz" Az igazi erő a világos oldalon található! Hehehe:)
 11. A mace-palpis jelenet, különösen érdekes számomra, mert: Itt mindketten megjátszák magukat, egyik a főkancellár, a másik a tanács "vezetője" (direkt idéző jelbe tettem!!) Az sugárzik sztem ebbőla jelenetből, hogy mindketten túl akarnak esni a formaiságokon+ Windu-n érzem azt feszültséget, hogy a Jedi Tanács bajban, a Jedi Rend bajban van mióta Palpatine a kancellár... Windu meg is kérdezi, picit gúnyosan:Are You all right?Mitha azt várta volna, kívánta volna, bárcsak meghalt volna és akkor a jedi végleg leszámolnak a szeparatistákkal. De Grivi életben maradt, és két különböző véleményük volt, Mace azt mondta hogy vége a háborúnak, míg Palpi azt hogy folytatjuk, és a Szenátus fel fogja ruházni őt még több hatalommal és ez nem tetszett a Jedi mesternek. Szóval nem rossz jelenet, megmutatja azt, hogy milyen a jedik főkancellár viszony, mindketten kívánják egymást a francba, stb...
 12. Nagyon jókat irtok ide!!!Nem is tudok mit írni, hisz mindent leirtok, és enm akarom mégeccer u.a.-t leirni ide, amit ti leirtok! Inkább csak olvasgatok! Az erő legyen veletek, és még nem tűntem el!
 13. azt hiszem MEdiamarkt ruleez!!! http://www.mediamarkt.hu/Film_zene/dvd.html Itt már ki van téve a honlapra és holnap már kapható lesz!!!! Oda megyek megvenni.... Holnap westend du 4 fele:)
 14. ÉN is WESTENDBEN Mediam. ben veszem majd meg csütörtökön.
 15. Köszi a többiek nevében is!! Nagyon szívesen!
 16. Muszáj kihagynom. HA tudnád milyen erő lakozik ezen a dvd-n!!! Az a jelenet van rajta SPY ON THE CHANCELLOR magyarul elfelejtettem.. NÉZZD MEG!!!!!TŰÉLES KÉP, tökéletes hang!!! fantasztikus!!!!
 17. ODY!!! ezt ne hagyd ki! Tűéles kép!!!kiváló kép! na meg az 5.1 magyar hang!!!!! jó a mai napom, ejhhaaa:)))
 18. ÉS ÖRÜLÖK HOGY E KINCSET MEGOSZHATTAM VELETEK!
 19. Én is most fogom megenzi mert gondok voltak a géppel. De mindja nézem! VOB-power dvd, vagy windowamediaplayer 9.0 ás minimum. Sztem jó lesz!!!
 20. SKACOK SAMPLE: www.elff.atw.hu innen lehet letolteni
 21. menut nem fogjak azaz nem forditottak le amint hallotam... 10-20 perc és van sample
 22. Valahogy így! Lehet h meglesz nemsokara a SAMPLE a dvdről ha meg van berakom ide! Gondolom sample-re kivancsiak vagytok.
×
×
 • Create New...

Important Information