Jump to content

DVD kiadás

Recommended Posts

Korábban elleneztem a politikai szál visszakerülését, mivel úgy éreztem, hogy túlságosan is kibillentené a film egyensúlyát, ami tulajdonképpen Anakin bukásáról szól... viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal. Mondjuk ha nem kerül vissza akkor is ez lesz a legjobb SW film, de inkább rakják vissza :evil:

viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal.

Én ezek miatt szeretném már a kezdetektől fogva vissza a politikai szálat.

Hát azért annyira nem kapkodják el... viszont jó hir, hogy állitolag e héten a Comic Conon kapunk pár hirmorzsát a DVD-ről. Jó lenne, ha tisztáznák, hogy mely kivágott jelenetek kerülnek vissza... már ha egyáltalán visszatesznek valamit :evil:

És ha már Comic Con, akkor ejthetnének pár szót a tervezett hat filmes (HD)DVD kiadásról is... Én szívesen venném.

Én is megvennem, ha lenne rá keret. Nem hiszem hogy 30alatt adnák. De ha meg megvenném akkor elkéne adnom a 1,2 díszdoboz és a trilogy díszdobozt. azt meg nem akarom...nehéz az élet... :evil:

Ha lehet hinni a híreknek akkor az ep1 már a digitális Yodával fog megjelenni :41: .Kiváncsian várom.Meg azt is,hogy a ROTS sok kihagyott jelenetéből mi kerül vissza a filmbe :shock: és mi az extra lemezre.

Reménykedhetünk, de ha az eddigi DVDkre sem tették fel ezeket a kivágott jeleneteket, akkor szerintem a mostanira sem fogják. De reménykedni lehet. :wink:

Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék...

Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék...

Azt hiszem nem kéne sokat erőlködniük egy olyan plusz menün az 1es DVDn hogy beillessze a filmbe a kivágott jeleneteket vagy sem. Így aki akarná az megnéhetné a filmet az eredeti változatban, vagy aki akraná, az meg a kibővítettben. De szép is lenne... :shock:

Valamit újíthatna már a Lucasfilm, mert a konkurencia jobb specifikációkkal adja ki a DVD-it. Ez rájuk nézve égés... Szal'l felköthetnék már a gatyát. Bár az is lehet, hogy a nagy 1-6 (HD)DVD dobozra gyúrnak.... (amit nem hiszek :( ).

De szépek. Csak remélem a filmen bellül és nem extra anyagként láthatjuk majd :63:

Hát azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki extraként szeretné ezt a jelenetet. De extraként minnél több jelenetet, mondjuk legalább 10-et.

Nekem teljesen megbontaná a film tökéletes ritmusát ez a plussz jelenet. Egész jelenet nem került be egyik film DVD verziójába sem, csak plusz mondatok, meg ilyesmik. Anakin hajtóműleszakadása az ep1 es podrace-ben.

Szerintem most is így lesz. Ez Bail irodájában lévő beszélgetés túl sok túl hosszú és ilyenre még nem volt példa.

Kíváncsi vagyok készült- erről kémvideo a ComicConról?