Dzséjt Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Remélem új jelenetekkel lesz kibővítva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Mindenki reméli, és azt sem bánnám, ha a filmben látnánk viszont egyes jeleneteket. Szerintetek mekkora lehet az a Bail/Padme mellékszál? Jó lenne ha mutatnák Bail irodáját, mert képen iszonyat tetszett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Szeretném-szeretném a politikai szálat, de remélem nem lassítaná le a filmet.Megváltoztatná a film sebességét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Korábban elleneztem a politikai szál visszakerülését, mivel úgy éreztem, hogy túlságosan is kibillentené a film egyensúlyát, ami tulajdonképpen Anakin bukásáról szól... viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal. Mondjuk ha nem kerül vissza akkor is ez lesz a legjobb SW film, de inkább rakják vissza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Mint írtam, engem is érdekelne ez a politikai szál, de kérdés, hogy mennyire lassítaná be, a film amúgy sem túl gyors közepét? Na és mi lesz Qui-Gonnal? Vajon visszarakják? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Szerintem Qui-Gon nem lesz a filmbe. Kellemes meglepetésként érne ha mégis. De én nem hiszem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal. Én ezek miatt szeretném már a kezdetektől fogva vissza a politikai szálat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Most olvasom az sw.hu-n, hogy állítólag november 6.-án jeleneik meg a DVD. Ez korábbi dátum, mint gondoltuk! Remek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Most olvasom az sw.hu-n, hogy állítólag november 6.-án jeleneik meg a DVD. Ez korábbi dátum, mint gondoltuk! Remek. Ez nagyon jó hír.Alig várom már. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Most olvasom az sw.hu-n, hogy állítólag november 6.-án jeleneik meg a DVD. Ez korábbi dátum, mint gondoltuk! Remek. És korábbi, mint ahogy a hír írja, mert az november 8! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 És korábbi, mint ahogy a hír írja, mert az november 8! Köszi Dzséjt! Elírtam, szal november 8.-a! Két nap ide vagy oda, már nem számít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Hát azért annyira nem kapkodják el... viszont jó hir, hogy állitolag e héten a Comic Conon kapunk pár hirmorzsát a DVD-ről. Jó lenne, ha tisztáznák, hogy mely kivágott jelenetek kerülnek vissza... már ha egyáltalán visszatesznek valamit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 És ha már Comic Con, akkor ejthetnének pár szót a tervezett hat filmes (HD)DVD kiadásról is... Én szívesen venném. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 És ha már Comic Con, akkor ejthetnének pár szót a tervezett hat filmes (HD)DVD kiadásról is... Én szívesen venném. Én is megvennem, ha lenne rá keret. Nem hiszem hogy 30alatt adnák. De ha meg megvenném akkor elkéne adnom a 1,2 díszdoboz és a trilogy díszdobozt. azt meg nem akarom...nehéz az élet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi master yoda Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 egyet kell értenem! a 4,5,6 díszdoboz meg van, majd novemberben megveszem az 1,2,3 díszdobozt! Persze már most elkezdtem rá spórolni:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipi Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Ha lehet hinni a híreknek akkor az ep1 már a digitális Yodával fog megjelenni :41: .Kiváncsian várom.Meg azt is,hogy a ROTS sok kihagyott jelenetéből mi kerül vissza a filmbe :shock: és mi az extra lemezre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Politikai szál a DVDn! :41: :41: :41: :41: :41: :41: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 De szépek. Csak remélem a filmen bellül és nem extra anyagként láthatjuk majd :63: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Mekkora királyság ez! Tegyék vissza a filmbe, könyörgöm! :63: :63: :63: Bail irodája nagyon rulezzzz! :hm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Úristen, az a városkép! ÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Reménykedhetünk, de ha az eddigi DVDkre sem tették fel ezeket a kivágott jeleneteket, akkor szerintem a mostanira sem fogják. De reménykedni lehet. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Reménykedhetünk, de ha az eddigi DVDkre sem tették fel ezeket a kivágott jeleneteket, akkor szerintem a mostanira sem fogják. De reménykedni lehet. :wink: Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék... Azt hiszem nem kéne sokat erőlködniük egy olyan plusz menün az 1es DVDn hogy beillessze a filmbe a kivágott jeleneteket vagy sem. Így aki akarná az megnéhetné a filmet az eredeti változatban, vagy aki akraná, az meg a kibővítettben. De szép is lenne... :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Valamit újíthatna már a Lucasfilm, mert a konkurencia jobb specifikációkkal adja ki a DVD-it. Ez rájuk nézve égés... Szal'l felköthetnék már a gatyát. Bár az is lehet, hogy a nagy 1-6 (HD)DVD dobozra gyúrnak.... (amit nem hiszek ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Azt HD DVDre hozzák ki?Kár hogy nincs, de nemis tervezem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Azt HD DVDre hozzák ki?Kár hogy nincs, de nemis tervezem.... Elvileg a 2000 után készült asztali DVD-k kompatibilisek a HDDVD formátummal. Már csak egy olyan TV kell, ami bírja ezt a felbontást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Nincs ráírva hogy HDDVDt olvas. De házimozim sincsen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Nincs ráírva hogy HDDVDt olvas. Az nem baj. Attól még olvassa sztem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Reménykedjünk:D Megveszem 30 rongyért, és nemis tudom lejátszani.Én akkor robbannék szét.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 De szépek. Csak remélem a filmen bellül és nem extra anyagként láthatjuk majd :63: Hát azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki extraként szeretné ezt a jelenetet. De extraként minnél több jelenetet, mondjuk legalább 10-et. Nekem teljesen megbontaná a film tökéletes ritmusát ez a plussz jelenet. Egész jelenet nem került be egyik film DVD verziójába sem, csak plusz mondatok, meg ilyesmik. Anakin hajtóműleszakadása az ep1 es podrace-ben. Szerintem most is így lesz. Ez Bail irodájában lévő beszélgetés túl sok túl hosszú és ilyenre még nem volt példa. Kíváncsi vagyok készült- erről kémvideo a ComicConról? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts