Jump to content

Star Wars termékek rendelése az Amazonról, az SW Saga köreműködésével


Recommended Posts

Star Wars termékek rendelése az Amazon.com -ról, az SW Saga közreműködésével

 

amazon_banner.jpg

 

Mostantól remélhetőleg pár kereskedelmi hirdetés is felkerül majd az oldalra, egyelőre kísérleti jelleggel. A bal oldalon láthattok három The Clone Wars linket, amelyekre kattintva az Amazon oldalára juttok, ahol ha vásároltok a TCW valamelyik évadából, azzal az oldalt is segítitek. A lényeg, hogy a linket követve vásároljatok, mert csak akkor lesz haszna (szó szerint) az akciónak. Így azon túl, hogy potom pénzért magatokat is hozzásegítitek egy gyönyörű és igényes kiadványhoz, még az oldalt is segítitek. Ha bármilyen kérdés felmerül, szívesen válaszolok. Addig is kedvcsinálónak alább olvashatjátok a második évad kritikáját.

 

 

The Clone Wars 2. évad BD kritika

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Kétszer hármas kiadásban adták ki, nálunk már nem kapható de az amazonról még rendelhető. Viszont irgalmatlan drága. 125 dollárt adnál a 4-5-6 részekért? :) Rohadt drágák a DVD-k mert már alig maradt belőlük gondolom.

 

Köszi Norbi, bár illúzióim nincsenek. :) Azért ez egy jó lehetőség azoknak akiknek kell ez a kiadvány és az oldalt is szeretnék támogatni.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Eredetiben megvan mindegyik dvd-n, de ugye én úgy vettem meg, hogy amikor kijött a film, nem várogattam. Meg kazettán ugye szintén van 3 rész. Akkor majd meglátom, a CW-ra nem vagyok vevő, jó az így, netről leszedve is, meg kevés olyan rész van, amit többször is szívesen újranézek.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information