Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. (szerkesztve) Chapter 9 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Muunilinst Szereplők: Durge - Daran Norris Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor Fordo - André Sogliuzzo San Hill - Corey Burton Az epizód Szerkesztve: 2012. Július 2. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 2. Nos, ebben a részben mutatja meg igazán Durge azt, hogy mit is tud valójában. Alig tudom elképzelni, hogyan fért el abban a kis páncélban ez a hatalmas izomtömeg. Az egész akciónak olyan Men In Black hatása volt, főleg a végén látható szétrobbantással. A rész poénja is ehhez kapcsolódik. "Most már nem mondhatja, hogy tiszta az irányítóterem." Obi megint el lett túlozva mint Jedi. Ahogy felment azon a falon a robogójával....elég necces volt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 2. Hozzászólás ideje: 2012. Július 2. Itt azért még erősen látszik, hogy a 20. fejezetben eredetileg Durge támadta volna meg Anakint és Obi-Want. Főleg, amikor egy baljóslatú zene kíséretében látjuk a maradványokat elfolyni más irányba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 2. Ráadásul a karakter kell még az EU -nak. Nem egy ilyen sorozatban fogják kinyírni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Számomra itt a vége Durge-nak, mivel az eu-t nem kísérem figyelemmel. Én amúgy könnyebben megbocsátom, ha eltúlozzák egy jedi erejét, mint amikor az adott rész eseményeihez igazítják, ami az új szériában lett divat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Inkább legyen reális mint ilyen röhejes. De azért ezt is szeretem mert poénos. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. (szerkesztve) Inkább legyen reális mint ilyen röhejes. De azért ezt is szeretem mert poénos. A reális kényes szó ebben az univerzumban. De az általad említett jelenetben van jedi képesség ahogy a függőleges falon felmegy? Max a végén az ugrás és landolás. Szerintem az a meredek, hogy a robogó ilyen meredeken felmegy. Meredek-meredek..(?) Ezt is csak azért írom mert nem láttunk ilyet korábban? A lényeg, hogy poénos igen..Szerintem ezt így kell nézni. Ez a humor egy fajtája. Én élvezem. Szerkesztve: 2012. Július 3. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Reális... A többi dologhoz képest legyen az. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Hát igen, akadtak eltúlzások, nekem a puszta kézzel való lézernyaláb hárítás szúrja leginkább a szemem. Egyébként személy szerint nembánom hogy Durge nem szerepelt további mozgóképes történetben, nem igazán szeretem a legyőzhetetlen ellenfeleket. Bane sokkal jobb választás lett, már csak a halandósága miatt is, az egyedi jelleméről nem is beszélve. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.