Jump to content

Farscape klub és Farscape fanfilm


Derb

Szeretnél-e Farscape klub tag lenni illetve szeretnéd-e látni a klub kisfilmjét a közeljövőben.Esetleg szeretnél e szerepelni benne.  

3 members have voted

 1. 1. Szeretnél-e Farscape klub tag lenni illetve szeretnéd-e látni a klub kisfilmjét a közeljöv?ben.Esetleg szeretnél e szerepelni benne.

  • Tag akarok lenni és mindennben benne vagyok
   1
  • Csak tag akarok lenni
   0
  • Csak a filmben szeretnék lenni
   0
  • Csak a filmet szeretném látni
   2


Recommended Posts

Ide lehet írkélni a filmre való javaslatokat illetve aki szeretne csatlakozni a készülő klubhoz.Tagságidíj eddig még nem valószínű.

 

A Farscape.hu oldal Fórum részén már vannak beszólások ott megnézhetitek mik a tervek illetve az aloldalamon a Farscape kléub oldalon hamarosan felkerül az első kisfilm forgatókönyve illetve egy kisseb előzetes a készülő filmről.

Link to comment
Share on other sites

Szeretnék mindenkit megkérni aki benne van a rajongói film készítésében az vegy fel a kapcsolatat velem E-mailben,vagy hívjon a 06205130271-es telefonszámon.De a www.g-portal.hu/portal/farscape oldalon is lehet írkálni aszt szinte óránként nézem.

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Hát, a filmbe egye fene még benne is lennék, ha az időpont belepasszol az iskolai beosztásba (amiről még fogalmam sincs, hogyan alakul), de hogy hogyan lehetne azt megoldani... na jó, meg lehet, csak hát elég babra munka azt a sok maszkot meg modellt meg mindent elkészíteni. Szvsz egyszerűbb SW fanfilmet csinálni (legalábbis tapasztalatom szerint az utóbbit nem nehéz összehozzni).

 

A farscape.hu-val nekem egy bajon van. Nem frissítik és ami volt rajta azt is levették.

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Hát, a filmbe egye fene még benne is lennék, de hogy hogyan lehetne azt megoldani... na jó, meg lehet, csak hát elég babra munka azt a sok maszkot meg modellt meg mindent elkészíteni. Szvsz egyszerűbb SW fanfilmet csinálni (legalábbis tapasztalatom szerint az utóbbit nem nehéz összehozzni).

 

A farscape.hu-val nekem egy bajon van. Nem frissítik és ami volt rajta azt is levették.

 

görgess lefelé nekem is szarul jön be.De a forgató könyv meg a többi az oldalamon lesz még ma szerintem.

Link to comment
Share on other sites

Legörgettem én, de ott akármire kattintok, csak a kezdőoldal jön be. Na majd mustrálom az oldalad.

 

rosszúl montam bocsi a Forúmon belul van a két tobic és ott van a többi infó.

Link to comment
Share on other sites

Örömmel jelentem be,hogy az ooldalamra a www.g-portal.hu/portal/farscape -re felkerült a forgatókönyv végleges változata illetve a kezdetleges rövid storybord. A forgatást még idén szeretném elkezdeni akár télrn mrrt a helyszín nem a szabadban lessz.

Akik szeretnének beszálni a kissebb véllalkozásba mely kiskölcséggel fog készülni azokat kérem E-mailben keressenmeg,illetve telefonon is elérhettek a 06205130271-es számon.

A mik kellenének a forgatéshoz.

--Természetesen kamera.Azzal én sajnos nem szolgálhatok.De elég egy kisseb fejletlenebb kamera is nem muszéj digitálisnak lennie.

--A kölönböző szerepekre kellenének emberek.Mivel ez két főkarakteres kis történet.Ezért egy férfi kellene John szerepére illetve egy nő Aeryn Sun szerepére.Természetesen kellenek még emberek mert pl:Scorpius hangja iss kellene illetve egy embertömeg is hangzik majd a filmben.

---Nem tudom kinek van otthon vágó programja.Nekem is van csak a Windows Movie maker már szar és újjat nem tudok beszerezni.Ezért ki válllná magára a vágást.Akár én is elvállalhatom ha tud adni valaki egy rendes vágó progit.

--Ó meg egy mikrofon is kellene a számítógéphez melyel az utó szinkront felvehetjük.

 

Természetesen a stáblistán mindenki aki segített annak a neve fellesz tuntetve a filmvégén.Akármienkis sagítséget is nyújtott.

 

Előre is köszönetem mindenkinek aki segít a készülő film elkészítésében.

Üdvözlettel:Derb

Link to comment
Share on other sites

Köszi, de én nem. Nem igazán szerettem meg a Farscape-t. :P Egyébként hol az a forgatókönyv? Az oldaladon nem találom.

 

A menupontban van egy ojan,hogy farscape kisfilm.Arra klikkelj és görgess le a legalsó az.

Link to comment
Share on other sites

Örömmel tudatom veletek ,hogy felkerült egykis montázs a sorozat,a storybord és és egy kis ötletesség segítségével a készülő filmről ez egykis próba,hogy az eredeti is ien lesz csak várom a reakciókat hogy mien lenne a film hamár ismeritek a történetet és a storybordot kláttátok.

 

A link az oldalon van de le is szedhetitek és el is lehet menteni.!

Jó szorakozást.!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Sajnálatos módon a filmet először csak képregény formában szeretnénk elkészíteni majd miként megmutattuk az embereknek csupán út mutatókén hogy is fog kinézni a film.Akkor kellő lelkesedés,öröm illetve támogatás után elkészítjuk a filmet videó formátumban.de attól függetlenül kellenek a karakterek megszeméjesítésére emberek.Ameiknek csak hangja van annak érthetően nem kell.De szivesen vesszük a jelentkezőket.

Link to comment
Share on other sites

Szeretném felhívni mindenki figyelmét aki szeretne a készülő filmben esetleg a a film elsőként készítendő képregény adaptációjában az keressen meg mert esetleg jövő héten szeretnénk tartani egy napot mejben megbeszélés lesz majd utána ha lehet és lesz is rá ídő akkor az adaptáció képet készítenénk el.

 

Több infó a : http://www.g-portal.hu/portal/farscape -en!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Beszéltem a Millenáris park két rendezvényszervezőjével.És lehet,hogy megoldható lesz a Farscape klub alakítása.Csupán 10 ember kellene a vezetőségi tagokhoz.Mivel a park elkezdett egy munkásságot.Mivel az Eredeti Csillagok Hábo :sirvarohog: rúja klub Egyesület feloszlott valamelyest.Én csak tudom tag vagyok és most volt találkozó (az utolsó). A park egy havi ,negyedévi napot tartana melyben a Star wars,csillagkapu,Star trek,és még sok más klub csapat vehetne részt.Ezért gondoltam itt az alkalom.Ha addig össze tudunk szedni még 8-9 embert mert én úgy is vezetőségi tag leszek.Akkor együtt lesz a csillagkapu műsoral együtt.

Ehez csak a vezetőségi tagokat kellene még szerezni.Remélem Platschu eltudod véllalni az egyik helyet! :sirvarohog: Legyszi,légyszi....!!

És aszt, hogy a már kéllelt Petíci aláíróit kellene informálni arról,hogy ez lehetséges.Hogy lesz klub a Millenárisban xxxx ft-ból.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information