Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kibővítettem a Dokumentumok szekciót. Kökény Péter jóvoltából felkerült az oldalra a hat Csillagok háborúja-film képes, angol-magyar forgatókönyve, melyek megtalálhatóak itt, a fórumban is (a bal oldali SW-logókra kattintva érhetőek el).

Ezenkívül elkészítettem egy oldalt, ahol néhány képemhez, képsorozatomhoz fűzök magyarázatot, melyből megtudhatjátok, miért éppen olyan lett egy-egy képem, amilyen lett. A KOMMENTÁROKAT a későbbiekben bővíteni fogom. Véleményeket pedig örömmel várok ide, a fórumba. :yes:

Hozzászólás ideje:

Nagyon jók ezek a leírások, köszi, hogy megosztod velünk ;) Az utolsó két sorozatnál már egyedül is ment az elemzés, ami egyébként nem az erősségem, de most valahogy jobban ráéreztem a képek gondolatiságára (vagy hogy is mondjam :yes: ).

A legjobbnak a párbajos sorozatot tartom ezek közül (meg a koporsósat, de erről már volt szó), és a hozzá fűzött kommentár is a legsikerültebb :yes:

Hozzászólás ideje:

Szerintem jók a képelemzések. Az ne szomorítson, hogy én nem vettem észre ezeket , mert én nem szoktam az ilyeneket észrevenni.

Hozzászólás ideje:
:D Hm...láttam ezt az új képet!Vader képe ott az alján jó!Hm...sztem Vader elmehetne plasztikáztatni az arcát!Jah,és tudőszűrőre :D:D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudtam hogy hova írjam, és gondoltam SimonZnek van rá a legnagyobb szüksége.

Két új kategóriát is feltettek a SW screenthemes-re.

Anakin és Obi1 part2 és TPM special effects. SZóval aki érintett a fájlcserélésben, nézzen majd körül hátha... :pfff::peace:

Hozzászólás ideje:
Nem tudtam hogy hova írjam, és gondoltam SimonZnek van rá a legnagyobb szüksége.

Két új kategóriát is feltettek a SW screenthemes-re.

Anakin és Obi1 part2 és TPM special effects. SZóval aki érintett a fájlcserélésben, nézzen majd körül hátha... :pfff::peace:

Ennek az oldalnak mi is a pontos címe?

Hozzászólás ideje:
Köszi, de sajna ez fizetős...

Tudom! Azért mondtam h lehet figyelni a fáljmegosztós oldalakat, hátha felteszik oda őket! :peace:

• 3 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.