SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Ide linkelem be a legújabb frissítéseket. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. A mai napon hivatalosan is elindult az oldalam fórum szekciója. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Kibővítettem a Dokumentumok szekciót. Kökény Péter jóvoltából felkerült az oldalra a hat Csillagok háborúja-film képes, angol-magyar forgatókönyve, melyek megtalálhatóak itt, a fórumban is (a bal oldali SW-logókra kattintva érhetőek el). Ezenkívül elkészítettem egy oldalt, ahol néhány képemhez, képsorozatomhoz fűzök magyarázatot, melyből megtudhatjátok, miért éppen olyan lett egy-egy képem, amilyen lett. A KOMMENTÁROKAT a későbbiekben bővíteni fogom. Véleményeket pedig örömmel várok ide, a fórumba. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Hozzászólás ideje: 2006. Május 27. Nagyon jók ezek a leírások, köszi, hogy megosztod velünk Az utolsó két sorozatnál már egyedül is ment az elemzés, ami egyébként nem az erősségem, de most valahogy jobban ráéreztem a képek gondolatiságára (vagy hogy is mondjam ). A legjobbnak a párbajos sorozatot tartom ezek közül (meg a koporsósat, de erről már volt szó), és a hozzá fűzött kommentár is a legsikerültebb Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Egy Sith-posztert készítettem. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Szerintem jók a képelemzések. Az ne szomorítson, hogy én nem vettem észre ezeket , mert én nem szoktam az ilyeneket észrevenni. Válasz
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. Hozzászólás ideje: 2006. Június 6. (szerkesztve) Hm...láttam ezt az új képet!Vader képe ott az alján jó!Hm...sztem Vader elmehetne plasztikáztatni az arcát!Jah,és tudőszűrőre Szerkesztve: 2006. Június 6. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Nem tudtam hogy hova írjam, és gondoltam SimonZnek van rá a legnagyobb szüksége. Két új kategóriát is feltettek a SW screenthemes-re. Anakin és Obi1 part2 és TPM special effects. SZóval aki érintett a fájlcserélésben, nézzen majd körül hátha... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Nem tudtam hogy hova írjam, és gondoltam SimonZnek van rá a legnagyobb szüksége. Két új kategóriát is feltettek a SW screenthemes-re. Anakin és Obi1 part2 és TPM special effects. SZóval aki érintett a fájlcserélésben, nézzen majd körül hátha... Ennek az oldalnak mi is a pontos címe? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Star Wars Screenthemes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Star Wars Screenthemes Köszi, de sajna ez fizetős... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Köszi, de sajna ez fizetős... Tudom! Azért mondtam h lehet figyelni a fáljmegosztós oldalakat, hátha felteszik oda őket! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Kösz a tippet, a sample-fájlokat lementettem! Remélem, előbb-utóbb felbukkannak valahol. És nem csak fájlmegosztós helyeken... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Bő fél év után frissítettem az avatarcsomagomat: Csak az új képek, tömörítve Az összes kép (112 db) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Ezeket is felhasználhatom majd az avatar tár bővítéséhez? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. (szerkesztve) Hát persze. Azért vannak. Szerkesztve: 2006. Október 16. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Hát persze. Azért vannak. Köszi! Mennek is fel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.