Jump to content

Koaxium


Recommended Posts

Az új SW érának egyik legjobb szegmense a különféle üzemanyagok előtérbe helyezése. Korábban ez nagyon el volt hanyagolva. Pl. én nem is olyan sokkal korábban még azt hittem, hogy atomenergia alapú reaktorok vannak az űrhajókban. 

 

Ezen új anyagok közül talán a koaxium a legérdekesebb. Ez ugyanis a hiperhajtóművek anyaga, ami hidat képez a valós űr és a hiperűr dimenziói között. Külön izgalmassá teszi, hogy rendkívül instabil, főleg finomítatlan formában. Hatékonyságáról pedig meggyőződhettünk akkor, amikor Beckett egy pár szemet beleszórt a Falcon hajtómű rendszerébe. A képes útmutató nagyon jól leírja az anyag bányászatát és történetét.

 

A kedvencem a purrgillekre való utalás, ami által arra is fény derül, miként használják az "űr bálnák" ezt az anyagot. A folyamat során a lények űrbéli gázokat szívnak be, köztük a Clouzon-36 nevű gázt, mely a purrgillek anyagcseréje nyomán koaxiummá alakul. Ez teszi képessé őket a hipertér ugrásra. 

 

A koaxium robbanás igen érdekes, mert a dimenziók közötti határokat is átszakítja, egybeolvasztva a valós teret a hipertérrel. Ezentúl így nézzétek a hegy magába roskadását a Vandoron. :D 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information