Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Fanboys talán? Passz. Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Milliók tépték ki magukat ordítva székeikből, és öklükkel csaptak a levegőbe. Végre megvan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. (szerkesztve) Milliók tépték ki magukat ordítva székeikből, és öklükkel csaptak a levegőbe. Végre megvan! Micsoda? Már értem. Szerkesztve: 2007. November 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. A Fanboys megfordult a fejemben furgon alapján, stb., de enyhén szólva is megtévesztő volt az egyik első segítség, hogy jövőben játszódik, vagy mi is volt az, így elvetettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Micsoda? Miért, te nem könnyebbültél meg, hogy végre megvan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Miért, te nem könnyebbültél meg, hogy végre megvan? Mialatt ezt írtad átszerkiztettem mert leesett. Még szép hogy megkönnyebbültem. Mintha másfél nap utáni erőlködés után álltam volna fel a budiról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Ugyan miért?Azért mert egy trailer-ből tettem be képet?Már vagy 5x leírtam hogy nem mutatták be a filmet, de mivel olyan ismert film ez a sw rajongóknak, gondoltam tudni fogjátok. Hát én egyáltalán nem ismerem (a címet hallottam mindössze)... Persze lehet, hogy én nem vagyok sw rajongónak minősíthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hát én egyáltalán nem ismerem (a címet hallottam mindössze)... Persze lehet, hogy én nem vagyok sw rajongónak minősíthető. Miért kell minden szavamat kifordítani?Külön topicja van a filmnek, gondoltam mindenki látta a fórumon.Egyébként se értem hogy miért kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Na itt a feladványom, sztem aki már látta a filmet, tudni fogja (muhaha): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Én nemtom hogy láttam-e, csak tippelgethetek. Kód neve Megkúr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Én nemtom hogy láttam-e, csak tippelgethetek. Kód neve Megkúr Remélem csak elírtad! De nem talált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. (szerkesztve) Remélem csak elírtad! Na ez nekem is betett. Szerkesztve: 2007. November 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Miért kell minden szavamat kifordítani?Külön topicja van a filmnek, gondoltam mindenki látta a fórumon.Egyébként se értem hogy miért kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Nem csinálok ügyet, te kérdeztél valamit, én meg válaszoltam rá. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Egy kis segítség talán besegíthet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Rengeteg ismert színész játszik benne, és ez a kedvenc filmem. Rakok be még egy képet, de sztem ez nem visz előlrébb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. (szerkesztve) Hatodik érzék Már látom hogy nem. Szerkesztve: 2007. November 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. A 2 eddigi tipp alapján azt elárulhatom, hogy Bruce Willis nem szerepel a filmben. Na most egy időre ennyi segítésg legyen elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. A 2 eddigi tipp alapján azt elárulhatom, hogy Bruce Willis nem szerepel a filmben. Na most egy időre ennyi segítésg legyen elég. Ez marha nagy vicc. Muhaha. Körbe kell járni hogy mikben kockázhatnak, hátha valamelyik gyereknek írta fel a doki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. (szerkesztve) Tipp: Ethernal Sunshine of the Spotless Mind? (Amúgy nem ismerős a kép ) Szerkesztve: 2006. December 1. - yodamester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. (szerkesztve) Nem talált. A Mazsolafalók sem nyert! ezt a hozzászólást fogom szekesztgetni egy darabig, hogy egy helyre össze legyen gyűjte, ami nem talált. Szerkesztve: 2006. December 1. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hm... Finding Neverland? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. EZ sem nyert. Most majd 2 óra hosszára elmegyek, remélem addig valaki kitalálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. EZ sem nyert. Most majd 2 óra hosszára elmegyek, remélem addig valaki kitalálja. Nekem egyelőre nincs több tippem. Majd jön Bomarr és megfejti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Grimm brothers? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Grimm brothers? Abban emlékeim szerint nincs ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. The Village? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Abban emlékeim szerint nincs ilyen Még nem láttam a filmet, csak az erdő miatt gondoltam rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. The Village? Az biztos nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Az biztos nem. Akkor most már tényleg jöjjön Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.