Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Eddig neki még nem találtam topikot, és bár a nevét se tudni, de számomra azzal a kis jelenettel az első részben a kedvenc mellékkarakterem lett. Herzog hanglejtése, és maga a hangja miatt kedveltem meg. Biztos hogy lesz még komolyabb szerepe az első évadban. Bár egy nagyon kicsinek tűnő Birodalmi sejtet irányít, de még mindig vannak forrásai arra hogy felbérelje a Parsec legjobb fejvadászát. Várom a sorsának további alakulását. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Én a nevét várom. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. A kérdés nem annyira tartozik ebbe a topikba, de Werner Herzog tényleg elsírta magát a Baby Yoda láttán? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Azt állítja. Valószínűleg nem. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. Hozzászólás ideje: 2020. Január 16. 2019. 11. 16. - 23:00, Ody Mandrell írta: Én a nevét várom. Ezt már lehet sose tudjuk meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.