Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

7x02 - A Distant Echo

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2020. 02. 28. - 17:57, Dzséjt írta:

Látszik, hogy Padmé már terhes

Akkor jól figyeltem meg én is. :) Épp azon gondolkoztam, hogy hány hónappal játszódhat ez a rész Luke meg Leia születése előtt. 

Egyébként szuper rész volt, nagyon élveztem, sokkal jobban, mint az előzőt. A Bad Batch-et is sikerült megkedvelni, már nem voltak olyan furák, mint az előző részben. Rex főszereplővé tétele is remek ötlet volt, nagyon szerettem a figurát mindig is. A poletec egy érdekes faj volt, tetszettek.

De továbbra is azt mondom, hogy a látvány az, amelyik igazán dominál. 

2020. 02. 29. - 0:24, Darth Cupsy írta:

Meg amikor Anakin ott van azon a szűk helyen és egyik droid se képes hátba lőni, mert szépen megvárják amíg megfordul és csak akkor lőnek, hogy hárítani tudja a sugárnyalábokat :D 

Ez nekem is feltűnt. :lol:

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2020. 04. 10. - 22:45, Donát írta:

A Padmé-Anakin-Rex-Obi-wan jelenet kicsit suta volt. Arra viszont legalább kaptunk utalást, hogy mennyit tud Obi és Rex a dologról.

Szerintem ezt kb. csak Padmé és Anakin hitték, hogy csak azok tudnak erről, akiknek elmondták. Amúgy a szűk környezetük számára meg nyílt titok volt az egész. :) 

Amúgy az ugrott be erről a jelenetről, hogy miután Anakin kijön és még dumálnak kicsit Kenobival, a végén ugye utóbbi kicsit rosszallóan szól még utána Anakinnak Padmé kapcsán, aki pedig szintén nem túl kedvesen visszanéz egykori mesterére. Obi-Wan letekint a magaslatról a már távozófélben lévő Anakinra, majd maga is elballag oldalra. Bármennyire is merőben más a szituáció, mégis hajaz kicsit a későbbi mustafari párbajuk végére. Nem tudom véletlen-e vagy volt benne tudatosság.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.