Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Lego Falconban lego aranybogár

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lego Falconban lego aranybogár

gold_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Fórumunk LEGO 'őrültje', Dzséjt küldte az alábbi hírt. Elöljáróban csak annyit fűznék hozzá, hogy az arany C3PO-ra én is szívesen beruháznék.

"A tavalyi pangás után idén a Lego bekeményített Star Wars terén. Hétről-hétre újabb és újabb készletek látnak napvilágot, ám a most kikerült mindent visz. A UCS sorozat ? mely a legjobban kidolgozott lego modelleket tartalmazza ? idén megjelenteti a Millennium Falcont. További képek ezen az oldalon tekinthetők meg.

Maga a szett is csodás, ám ez még nem elég. 10 000 dobozba egy-egy 14 karátos színarany C-3PO figura kerül. Hogy ez eljut-e Európába, arról nincs hír, de a gyűjtők már most nyálukat csorgatják.

Továbbá, nemrég pletykálni kezdtek az EU-ban szereplő TIE Crawler Tankról. A Lego már korábban elmondta, hogy szeretnék megcélozni a könyvek, képregények és rajzfilmek világát, csak nem tudják, mekkora rá az igény. Pár éve a TIE Droid (a Rogue Squadron című PC játékból lehet ismerős) már megjelent egy TIE Collection nevű, korlátozott példányszámú készletben, most azonban a Tie Tank úgy tűnik, egymagában lesz elérhető, és nem is korlátozott példányban.

Ezen felül, tovább folyik a régi készletek felújítása. Idén sorra került az Y-Wing, az MTT és a Naboo fighter, azonban nemrég kiderült, hogy a Sith Inflitratort (Darth Maul hajója, név szerint Scimitar) is újra kiadják.

Ezek után azt hiszem, a lego gyűjtőknek egyáltalán nem lehet okuk a panaszra".

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Még egy kis adalék. Most bukkantam rá erre a honlapra, melyen megcsodálható a Falcon (ennél szebb UCS kidolgozást még nem láttam, pedig az összes többi is gyönyörű), az MTT, az N1, a Jedi fighter és hiperhajtóműgyűrű valamint az arany C-3PO... ilyen nekem kellene egy.

Galéria

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.