Jump to content

Lego Falconban lego aranybogár


Ody Mandrell

Recommended Posts

Lego Falconban lego aranybogár

 

gold_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Fórumunk LEGO 'őrültje', Dzséjt küldte az alábbi hírt. Elöljáróban csak annyit fűznék hozzá, hogy az arany C3PO-ra én is szívesen beruháznék.

 

"A tavalyi pangás után idén a Lego bekeményített Star Wars terén. Hétről-hétre újabb és újabb készletek látnak napvilágot, ám a most kikerült mindent visz. A UCS sorozat ? mely a legjobban kidolgozott lego modelleket tartalmazza ? idén megjelenteti a Millennium Falcont. További képek ezen az oldalon tekinthetők meg.

Maga a szett is csodás, ám ez még nem elég. 10 000 dobozba egy-egy 14 karátos színarany C-3PO figura kerül. Hogy ez eljut-e Európába, arról nincs hír, de a gyűjtők már most nyálukat csorgatják.

 

Továbbá, nemrég pletykálni kezdtek az EU-ban szereplő TIE Crawler Tankról. A Lego már korábban elmondta, hogy szeretnék megcélozni a könyvek, képregények és rajzfilmek világát, csak nem tudják, mekkora rá az igény. Pár éve a TIE Droid (a Rogue Squadron című PC játékból lehet ismerős) már megjelent egy TIE Collection nevű, korlátozott példányszámú készletben, most azonban a Tie Tank úgy tűnik, egymagában lesz elérhető, és nem is korlátozott példányban.

 

Ezen felül, tovább folyik a régi készletek felújítása. Idén sorra került az Y-Wing, az MTT és a Naboo fighter, azonban nemrég kiderült, hogy a Sith Inflitratort (Darth Maul hajója, név szerint Scimitar) is újra kiadják.

 

Ezek után azt hiszem, a lego gyűjtőknek egyáltalán nem lehet okuk a panaszra".

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Még egy kis adalék. Most bukkantam rá erre a honlapra, melyen megcsodálható a Falcon (ennél szebb UCS kidolgozást még nem láttam, pedig az összes többi is gyönyörű), az MTT, az N1, a Jedi fighter és hiperhajtóműgyűrű valamint az arany C-3PO... ilyen nekem kellene egy.

Galéria

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information