Ody Mandrell Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 (edited ) Lego Falconban lego aranybogár Fórumunk LEGO 'őrültje', Dzséjt küldte az alábbi hírt. Elöljáróban csak annyit fűznék hozzá, hogy az arany C3PO-ra én is szívesen beruháznék. "A tavalyi pangás után idén a Lego bekeményített Star Wars terén. Hétről-hétre újabb és újabb készletek látnak napvilágot, ám a most kikerült mindent visz. A UCS sorozat ? mely a legjobban kidolgozott lego modelleket tartalmazza ? idén megjelenteti a Millennium Falcont. További képek ezen az oldalon tekinthetők meg. Maga a szett is csodás, ám ez még nem elég. 10 000 dobozba egy-egy 14 karátos színarany C-3PO figura kerül. Hogy ez eljut-e Európába, arról nincs hír, de a gyűjtők már most nyálukat csorgatják. Továbbá, nemrég pletykálni kezdtek az EU-ban szereplő TIE Crawler Tankról. A Lego már korábban elmondta, hogy szeretnék megcélozni a könyvek, képregények és rajzfilmek világát, csak nem tudják, mekkora rá az igény. Pár éve a TIE Droid (a Rogue Squadron című PC játékból lehet ismerős) már megjelent egy TIE Collection nevű, korlátozott példányszámú készletben, most azonban a Tie Tank úgy tűnik, egymagában lesz elérhető, és nem is korlátozott példányban. Ezen felül, tovább folyik a régi készletek felújítása. Idén sorra került az Y-Wing, az MTT és a Naboo fighter, azonban nemrég kiderült, hogy a Sith Inflitratort (Darth Maul hajója, név szerint Scimitar) is újra kiadják. Ezek után azt hiszem, a lego gyűjtőknek egyáltalán nem lehet okuk a panaszra". Edited February 18, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Még egy kis adalék. Most bukkantam rá erre a honlapra, melyen megcsodálható a Falcon (ennél szebb UCS kidolgozást még nem láttam, pedig az összes többi is gyönyörű), az MTT, az N1, a Jedi fighter és hiperhajtóműgyűrű valamint az arany C-3PO... ilyen nekem kellene egy. Galéria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts