Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. (szerkesztve) Clone Wars 3D trailer! Mint bizonyára már sokan tudjátok, a Los Angelesi Celebration IV egyik legnagyobb meglepetése az volt, hogy levetítették a készülő 3D-s sorozat trailerét! Az sw.com lassúsága miatt, továbbá azoknak, akik a merevlemezükön szeretnék tudni az anyagot, itt a link a letöltéshez. A kisfilm mellett több információ is elhangzott a sorozattal kapcsolatban, melyeket alább foglalunk össze: - Lucas nagyon mélyen belefolyt a dolgokba, a történet miatt együtt dolgozott a forgatókönyvírókkal. - 22 perces részek - ep4-et idéző hangulat - elvileg nem lesznek benne túlzások, a jedik csak azokra képesek, mint amit a filmben láttunk tőlük (pl. ne számítsunk arra, hogy Mace egyedül szétver ököllel egy droidsereget) - inkább filmekként, semmint animációs rajzfilmekként kezelik a részeket - kiderülnek dolgok Grievous múltjáról (de pl. ilyen fontos esetekben Lucas mondta nekik a dolgokat) - 2008 őszétől indul - sok filmbeli háttérszereplőnek fontosabb szerep jutott - HD formátumban adják majd a részeket Tibur55-nek köszönjük az információkat! A véleményeiteket ide írhatjátok meg! Szerkesztve: 2007. Május 28. - Ody Mandrell
Zééé Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. (szerkesztve) Ody szégyeld magad...lassú voltál. Kétségbe is estem, csak nem baj érte az én harcostársamat!!! Ez a trailer büntet, egyszerűen büntet. Gyönyörű és meghökkentően mozis hatást kelt minden (virtuális) kameraszöge. Természetesen egy az egyben a Tartakovszkij vagy hogy írják féle stílus másolása. Át is futott az agyamon, mekkorát kereshetett volna, ha levédi magának. Egy szónak is Wars a vége....CloneWars-t a népnek melegében. Még annyit hogy néhány képkockája annyira durván odavágott, hogy az állam lifege azóta is, pédául a lépegetők roncsolódása ezer darabra, hát az valami überállat. Az animáció minőségéről meg annyit, hogy a Wald Disznó féle rózsaszín trutymózist, meg a Pikszart minden színten üti vágja. (szerintem) Szerkesztve: 2007. Május 28. - Zééé
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 28. Itt vagyok Zééé! Örülök, hogy tetszik. A trailer örömére, hamarosan nyílik is az új szekció.
Ajánlott hozzászólás