Jump to content

Zééé

Tag
 • Content count

  2638
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Semleges

About Zééé

 • Rank
  Jedi Knight

 • Weboldal címe:
  http://www.vargamuhely.com/

 • Nem
  Férfi

 • Ajánló
  A hangok mondták

Recent Profile Visitors

5735 profile views
 1. Ody...nekem semmi bajom a véleményeddel, csak ne írj rólam valótlant! Ne állíts olyat, amit sosem tettem....semmiféle nagy hisztit nem csaptam sehol, és semmiféle "fél internet" nem tiltott ki. Nem illik sározni a másik embert. Senkit nem sértettem meg, senkit nem bántottam meg, semmiféle "nagy" hisztit nem csaptam a véleményemmel, mivel azt törölték. De ehhez senkinek semmi köze. Nem kellett volna felhoznod, mert nem ide tartozik, hogy én máshol mit írtam. Ide nem írtam, és ez a lényeg!
 2. Mi az, hogy nagy hisztit csaptam a neten? Nekem nincs YouTube csatornám, ahol video blogolnék. Nincsenek követőim. Miért sározol? A kommentem 5 percig volt elérhető a TFN egyik topikjában, egy mondat volt benne a SOLO filmről, de nem a SOLO film kapcsán, hanem KK gender politikája miatt, amit utálok. Miért használsz ilyen nagy szavakat, hogy nagy hisztit csaptam a neten. Mintha beírtam volna a véleményemet ezer fórumba, eljuttatva az üzenetemet milliókhoz. Semmiféle nagy hisztit nem csaptam. A TFN fórumára írtam be a gender policy kapcsán a véleményemet és igen, a SOLO topikba, de a hozzászólásom nem a SOLO filmről szólt. 5 perc után már nem volt ott a kommentem, ami igazságtalan, hiszen nem volt benne sértő. Ennyi volt a tevékenységem....5 perc a TFN fórumán. (Banoltak, így többet nem is tudtam hozzátenni. Az FB oldalamon fenn van, de az privát szféra.) Ebben én nem látom a nagy hisztit a neten. De azt látom, hogy egy ide beírt ártatlan kommentem is felizgat. Miért? Mindegy......viseld el a véleményt és ne sározz, mert az utálom. Senkit nem bántottam!!!
 3. Ez nem értem, hogy - hogy a fél internet kitiltott? A TFN fórumára írtam egy véleményt...ahol egyébként NEM fórumozok - de máshol sem - és onnan banoltak 5 perc után. De az a kommentem nem a SOLO filmről szólt, hanem a valós értékek és az SJW/PC kultúra szembenállásáról. Csak egy idézet erejéig volt benne szó a Solo filmről, mégpedig az új robot kapcsán. Szóval...ne sározz! A SOLO film kapcsán csak az FB oldalamon írtam pár mondatot (magyarul), amit sehova nem tettem ki és nem is fogok, mert magánügy. Évek óta nem fórumozok, és ez így is marad.
 4. Ez a film akkorát bukott, hogy fejek fognak hullani miatta. Kathleen Kennedy nem hajlandó nyilatkozatot kiadni, ami egy ekkora cégnél merőben szokatlan. Napok óta hírzárlat van, a LucasFilm csak egy szűk közleményt adott ki, amiben az okok vizsgálatáról tájékoztatták a sajtót. A film egyébként nem érdemelt ekkora bukást, bár kétség kívül rusnya egy kelés, de azért vannak benne értékelhető pillanatok. Egyértelműen a TLJ hatása üt most vissza, amire tömegével mentek el a rajongók, és akik csalódtak (például Luke karakterében), most bosszút állnak. Nem beszélve a Kathleen Kennedy által a mindenkori történet kárára bevezetett identity politics nevű förmedvényről (The force is female…) Én nem vagyok bennfentes, de nem lennék meglepve, ha KK repülne, a RIAN trilógiát pedig kaszálnák. Szerintem azért is nem engedték KK-t nyilatkozni, mert megvárták a 2. hétvége eredményét, ami egyszerűen gyatra, siralmas, gyászos. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy KK-nak annyi. 65 éves csaj, ha végig is viszi a sequel részeket, az LFL élén már nincs neki sok hátra. Bob Iger mandátuma 2021-ben jár le, nem hiszem hogy KK addig kihúzza, bár lehet, hogy felfelé fog bukni, és később átveszi Bob Iger helyét. Ennek az esélye persze nem sok. A rajongók egy jelentős része Dave Filonit látná szívesen valamilyen kreatív vezetői pozícióban. Nyilván az elnöki, alelnöki pozikat más pedigrék alapján szokták kiosztani, de a remény hal meg utoljára. Írták még a neten, hogy a Disney akvició szerződésében lehet egy záradék, ami KK mandátumára vonatkozik. Lehetséges, hogy ha a mandátuma lejárta előtt rúgják ki, a Disneynek fizetnie kell. Ez is egy lehetőség, bár szerintem tök mindegy, mert a csaj már elvesztette a közösségi média támogatását. Egy ekkora brand élén nem állhat olyan ember, aki a rajongókkal és gyakorlatilag valamennyi rendezőjével fasírtban van/volt és aki alatt először bukott meg egy Star Wars film. Érdeklődve figyelem az eseményeket....persze az én jelöltem továbbra is Filoni marad. (Kár, hogy nem vagyok részvényes.)
 5. Solo - A Star Wars Story - The Official Guide (2018) (bogusfrank)
 6. Star Wars - 1,000 Collectibles - Memorabilia and Stories From A Galaxy Far, Far Away (2009) (bogusfrank)
 7. Nálam mindegyik link működött, de sajnos leszedegetik. A Cbz, cbr kiterjesztésű állományok pedig kicsomagolhatók winrar progival. Itt az újabb adag, de siessetek, mert ezeket nem én teszem elérhetővé. HA a tulaj leszedi, akkor ennyi volt. (Egyszer volt Budán kutyavásár...de ott sem lehetett megszerezni ezeket a finom cuccokat.) No...kértem egy kedves embert, hogy tegye fel nekem a Star Wars Topps Galaxy kártyákat. A sorozaton belül 7 külön széria került kiadásra, amiből a 4. még nincs szkennelve, így azt nem tudta megosztani.) Viszont külön kértem tőle, hogy tegye fel a Shadows of the Empire kártyákat is, így a csomag azt is tartalmazza. Siessetek a letöltéssel, mert nem tudom, hogy meddig lesz elérhető! (Valaki készíthetne nekem egy know how -t arról, hogyan tudom spoiler tagba tenni a tartalmat! )
 8. Star Wars - Mythmaking Behind The Scenes of Attack of The Clones (2002)
 9. Nem tudtam máshova tenni, majd a moderátorok átpakolják. Enjoy!
 10. Csak hogy teljes legyen a sor! Return of the Jedi - 35mm scan (Harmy)
 11. Köszi, Ody! Kicsit lassan csordogál, de ne engedjetek a sötét oldal csábításának, várjatok türelemmel! Nekem lejött 1-2 nap alatt, és csak pár órát ment közben a gépem.
 12. Talán tudjátok, talán nem, hogy a Team Negative 1 csapata 35mm-es eredeti kópiák felhasználásával beszkennelte kedvenc trilógiánkat (ROTJ 35mm BR megjelenése még várat magára, a csapat ugyanis feloszlott, de Harmy már készített egy saját szkennelést, a megfelelő topikban megtaláljátok a linket). Aki le szeretné tölteni, erre tessék:
 13. Szerintem ezt értékelni fogjátok! Dark Empire képregény (1991 -92) Forrás: Halozsak.hu
 14. Ne sajnáld! Túl spoileres, amúgy pedig....kell még megerősítés, ezért nem teszem ki. Lehet, hogy egy nagy hazugság. De már elég sokan beszélnek róla, így valószínűleg legitim. Nekem nem tetszik....másnak sem. A nép imádni fogja, csomó pénzt fog termelni. Én nem ezt a Lukeot akartam és nem egy ilyen főgonoszt, mint Snoke. Rey pedig....basszus, a szülei eladták egy hajóért. Ezt már korábban is tudni véltük, de így tényleg nagyon kevés, hogy csak egy random valaki. Luke új ereje egy rakás kérdést vet fel és nem jó válasz rá, hogy ki akart maradni a harcokból. Akinek ekkora ereje van, az váltsa meg a világot és tegye jobb hellyé. Pár nap és úgyis megtudjuk az igazságot. Béke!
×
×
 • Create New...

Important Information