Ody Mandrell Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited ) Clone Wars 3D trailer! Mint bizonyára már sokan tudjátok, a Los Angelesi Celebration IV egyik legnagyobb meglepetése az volt, hogy levetítették a készülő 3D-s sorozat trailerét! Az sw.com lassúsága miatt, továbbá azoknak, akik a merevlemezükön szeretnék tudni az anyagot, itt a link a letöltéshez. A kisfilm mellett több információ is elhangzott a sorozattal kapcsolatban, melyeket alább foglalunk össze: - Lucas nagyon mélyen belefolyt a dolgokba, a történet miatt együtt dolgozott a forgatókönyvírókkal. - 22 perces részek - ep4-et idéző hangulat - elvileg nem lesznek benne túlzások, a jedik csak azokra képesek, mint amit a filmben láttunk tőlük (pl. ne számítsunk arra, hogy Mace egyedül szétver ököllel egy droidsereget) - inkább filmekként, semmint animációs rajzfilmekként kezelik a részeket - kiderülnek dolgok Grievous múltjáról (de pl. ilyen fontos esetekben Lucas mondta nekik a dolgokat) - 2008 őszétől indul - sok filmbeli háttérszereplőnek fontosabb szerep jutott - HD formátumban adják majd a részeket Tibur55-nek köszönjük az információkat! A véleményeiteket ide írhatjátok meg! Edited May 28, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited ) Ody szégyeld magad...lassú voltál. Kétségbe is estem, csak nem baj érte az én harcostársamat!!! Ez a trailer büntet, egyszerűen büntet. Gyönyörű és meghökkentően mozis hatást kelt minden (virtuális) kameraszöge. Természetesen egy az egyben a Tartakovszkij vagy hogy írják féle stílus másolása. Át is futott az agyamon, mekkorát kereshetett volna, ha levédi magának. Egy szónak is Wars a vége....CloneWars-t a népnek melegében. Még annyit hogy néhány képkockája annyira durván odavágott, hogy az állam lifege azóta is, pédául a lépegetők roncsolódása ezer darabra, hát az valami überállat. Az animáció minőségéről meg annyit, hogy a Wald Disznó féle rózsaszín trutymózist, meg a Pikszart minden színten üti vágja. (szerintem) Edited May 28, 2007 by Zééé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Itt vagyok Zééé! Örülök, hogy tetszik. A trailer örömére, hamarosan nyílik is az új szekció. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts