Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. (szerkesztve) Idén nyáron fog érkezni az első all-ages SW képregényszéria a Dark Horse részéről. A Hyperspace Stories egy antológia-szerű képregénysorozat lesz, amely a Star Wars minden egyes érájából történeteket fog elmesélni. Az első történet a klónháborúk időszakába kalauzolja el az olvasókat, ahol Obi-wan és Anakin Padmé megmentésére sietnek, amikor Grievous keresztbetesz a Nabooi szenátor Köztársasági küldetésének. Az első történet 2022. augusztus 10-én érkezik majd. További információkat majd a jövő heti Celebrationön kapunk. Az írók: Cecil Castelluci, Michael Moreci, Amanda Deibert és Lucas Marangon. Utóbbi kettő az első számot írja majd. Szerkesztve: 2022. Május 19. - Bence1997 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Érdekes, hogy a DH átveszi az Adventures vonalat. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire lesz komolyabb vagy fontosabb széria mimt az IDW-s Adventures. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 15. Olvassa amúgy valaki ezt a képregényt innen? Szegény jól el lett hanyagolva Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 15. 19 perccel korábban, Iqvi írta: Olvassa amúgy valaki ezt a képregényt innen? Szegény jól el lett hanyagolva 24-én fog kijönni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 15. 1 hour ago, Bence1997 said: 24-én fog kijönni. Jaa, akkor mea culpa. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. Megvolt az első szám. Jó kis történet volt, Anakin és Obi-wan - valószínűleg a Brotherhood és a TCW között - kettősének ki kell mentenie Padmét és egy szenátort, akik Grievous karmai közé kerültek. Mivel itt egy átívelő szálról van szó, amely a többi 11 képregényen fog menetelni, érdekes lesz majd kibogozni, hogy tkp. mire is megy ki ez az egész. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.