Bence1997 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 (edited ) Idén nyáron fog érkezni az első all-ages SW képregényszéria a Dark Horse részéről. A Hyperspace Stories egy antológia-szerű képregénysorozat lesz, amely a Star Wars minden egyes érájából történeteket fog elmesélni. Az első történet a klónháborúk időszakába kalauzolja el az olvasókat, ahol Obi-wan és Anakin Padmé megmentésére sietnek, amikor Grievous keresztbetesz a Nabooi szenátor Köztársasági küldetésének. Az első történet 2022. augusztus 10-én érkezik majd. További információkat majd a jövő heti Celebrationön kapunk. Az írók: Cecil Castelluci, Michael Moreci, Amanda Deibert és Lucas Marangon. Utóbbi kettő az első számot írja majd. Edited May 19, 2022 by Bence1997 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Érdekes, hogy a DH átveszi az Adventures vonalat. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire lesz komolyabb vagy fontosabb széria mimt az IDW-s Adventures. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Olvassa amúgy valaki ezt a képregényt innen? Szegény jól el lett hanyagolva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 15, 2022 Author Share Posted August 15, 2022 19 perccel korábban, Iqvi írta: Olvassa amúgy valaki ezt a képregényt innen? Szegény jól el lett hanyagolva 24-én fog kijönni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 1 hour ago, Bence1997 said: 24-én fog kijönni. Jaa, akkor mea culpa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 28, 2022 Author Share Posted August 28, 2022 Megvolt az első szám. Jó kis történet volt, Anakin és Obi-wan - valószínűleg a Brotherhood és a TCW között - kettősének ki kell mentenie Padmét és egy szenátort, akik Grievous karmai közé kerültek. Mivel itt egy átívelő szálról van szó, amely a többi 11 képregényen fog menetelni, érdekes lesz majd kibogozni, hogy tkp. mire is megy ki ez az egész. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts