Ody Mandrell Posted May 2 Share Posted May 2 5. rész - Írta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted May 6 Share Posted May 6 Egy különleges epizód volt, a stílusát tekintve talán ez volt eddig a leginkább animés hatású. Tetszett a szimbolika a jedik és a sithek, a fény és a sötétség kapcsán és ezt a yin - yang dinamikát ahogy megidézték ezzel a konfliktussal. Egyrészt ott volt a főhős belső harca, aki úgy tudta megtalálni önmagát, hogy megérintette és felülkerekedett a benne rejlő sötétségen, de közben az is tetszetős gondolta volt, hogy ezek regiszterek, amelyek a jót és a rosszat jelölik nem olthatóak ki egy huszárvágással és valamilyen szinten összekapcsolódnak. Volt egy elgondolkodtató vetülete ennek a résznek és az epizód végére a főszereplőket is kissé megkedveltem, akik egy elég furcsa, de szórakoztató páros alkottak így együtt. A harcok koreográfiája, az akciójelenetek dinamikája, az egész konfliktus feszültsége egyébként elég kiszámíthatatlan volt (én meg voltam róla győződve, hogy meghal a jedi srác), ami szintén plusz pont. Nem ez volt ez évadból a kedvencem, de a jobbak közül való Visions epizód, ami az első évad legtöbbjét magasan veri... bár nem volt olyan magasan a léc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts