Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Videjó játékok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

True... agyaltam is,. hogy írjam-e oda a RE5-höz, de aztán csak oda biggyesztettem! De igen, mellékszerepben van jelen!

Szóval az egységesítés eszeveszetten jól állna ennek era-nak! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amúgy kicsit olyan, mintha a videojáték ipar felébredt volna. Az elmúlt pár évben alig akadt max egy fél tucat játék, ami különösebben érdekelt volna, most viszont már egy elég combos listát tudok írni a következő hónapokban, évben, években megjelenő játékokból.

• Tomb Raider: Legacy of Atlantis (2027. februás 12.)

• Tomb Raider: Catalyst (2027)

• Control Resonant (szeptember 24)

• Until Dawn 2 (2027)

• Silent Hill: Townfall (szeptember 24)

• Dune Awakens (szeptember 22)

• The Lost Wild (2027)

• Jurassic Park Sorvivor (2027/2028???)

• Marvel’s Wolverine (szeptember 15)

• ILL (2027)

• Resident Evil: Veronica (2027)

• Final Fantasy VII: Revelation (2027. Q1/Q2)

• Alien: Isolation 2 (2027/2028???)

• Star Wars: Galactic Racer (október 6)

• Star Wars: Zero Company (augusztus 27)

• Exodus (2027)

• Resonance: A Plague Tale Legacy (augusztus 27)

• The Expanse: Osiris Reborn (2027 Q1/Q2)

• Metro 2039 (2027 február)

• GTA 6 (november 19)

• The Witcher 4 (???)

• The Witcher 3: Songs of the Past DLC (2027)

• Cyberpunk 2/Project Orion (???)

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Mondjuk, azt azért hozzátenném, hogy bár tetszik Claire újradizájnolása, mert nekem baromira nem tetszett a RE2 remake Claire, ugyanakkor az egységesítésbe ez kicsit belegázol. Mintha recastolták volna a színésznőt. Elcseszték, de ha már így alakult, kitarthattak volna mellette. Oké, ilyen téren sosem volt valami egységes a széria. Elég csak megnézni, hogy a RE5-ben Chris egy kigyúrt, kerekfejű, közel 50-es fickó volt, a RE7-ben egy 40-es évei elején járó, szikár, keskeny arcú figura lett, aztán, miután senki sem volt képes azt a csávót Chrisszel azonosítani, a RE8-ra újra 50-es éveiben járó, kigyúrt, golyófejű csávó lett. ) (Kicsit olyan, mint szegény Bail Organa az Obi-Wan Kenobi -> Andor -> Rogue One vonalon).

Igen, ezt adom! Nekem a RE2 Remake-ben Claire fejével volt bajom. Valahogy.... meh. A Veronica-ra elég lett volna csak ezen finomítani kicsit, megmaradhattak volna a vonásai, nem kellett volna neki teljesen új arc! Ez kicsit valóban belerondít az egységességbe. De igazából megbocsátható, annyira nem égbekiáltó probléma, csak hát na.... figyelhettek volna erre jobban!

Chris kapcsán igazából a RE7-es ábrázolása volt erősen WTF számomra. Nem meglepő, hogy a Village-re viszakoztak és visszatértek az "eredetihez jobban hasonlító" Chris-hez. Amúgy azt nem is értem, hogy miért kell a megszokott fő karakterek kinézetét ilyen szinten variálni?

Eddig a legjobb és leg egységesebb kinézete a teljes szériára vetítve szerntem Leon-nak és Jill-nek volt a fő karakterek közül! Jill a Nemesis remake-ben baromi jól néz ki. És ezt a modellt vitték tovább animációs filmekbe is. (Szerintem Jill modellje az első RE első remake-jében is jól nézett ki.)

Még talán Ada Wong karaktermodellje maradt végig egységes, de ő csak mellékszereplő.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Amúgy kicsit olyan, mintha a videojáték ipar felébredt volna. Az elmúlt pár évben alig akadt max egy fél tucat játék, ami különösebben érdekelt volna, most viszont már egy elég combos listát tudok írni a következő hónapokban, évben, években megjelenő játékokból.

• Tomb Raider: Legacy of Atlantis (2027. februás 12.)

• Tomb Raider: Catalyst (2027)

• Control Resonant (szeptember 24)

• Until Dawn 2 (2027)

• Silent Hill: Townfall (szeptember 24)

• Dune Awakens (szeptember 22)

• The Lost Wild (2027)

• Jurassic Park Sorvivor (2027/2028???)

• Marvel’s Wolverine (szeptember 15)

• ILL (2027)

• Resident Evil: Veronica (2027)

• Final Fantasy VII: Revelation (2027. Q1/Q2)

• Alien: Isolation 2 (2027/2028???)

• Star Wars: Galactic Racer (október 6)

• Star Wars: Zero Company (augusztus 27)

• Exodus (2027)

• Resonance: A Plague Tale Legacy (augusztus 27)

• The Expanse: Osiris Reborn (2027 Q1/Q2)

• Metro 2039 (2027 február)

• GTA 6 (november 19)

• The Witcher 4 (???)

• The Witcher 3: Songs of the Past DLC (2027)

• Cyberpunk 2/Project Orion (???)

Azon túl, hogy egyetértek veled teljesen az esetemben pár éve nagyon érdekesen alakulnak a játékokkal kapcsolatos dolgok. Ennek valószínűleg a családalapítás és a 2 gyerek lehet az elsődleges oka.

Nos mai napig figyelemmel kísérem a játék ipar alakulását, és követem az új bejelentéseket. Jelenleg talán egy valid Half-Life 3 bejelentés tudna teljesen lázba hozni és azzal tuti játszanék is, de valahogy a legtöbb játékkal úgy vagyok, hogy nézek róla végigjátszást megjelenés után, olvasok róla kritikát, leárazáskor megveszem, hogy TALÁN MAJD EGYSZER lesz időm játszani vele. Így sajnos azon játékok száma is jelentősen csökkent, amelyek komolyan felkeltik az érdeklődésemet!

Tomb Raider játékok. Nos sosem voltam nagy TR-es. Voltaképpen egyetlen egy TR játékot sem játszottam végig, pedig több is megvan :D Az újak is csak azért érdekelnek, mert Lara karakterábrázolása nagyon... izé, hát jól sikerült ne! Bele fogok nézni 1-2 vágigjátszásba, de én nem fogok játszani vele!

Until Dawn 2 - Első részt nagyon szerettem, második rész is érdekel. Végigjátszás nézős lesz. Azt egyelőre nem látom magam előtt, hogy megveszem majd és tolom.

Silent Hill: Tawnfall (Hát, a Resident Evil széri mellett nekem ez a másik nagy kedvencem a műfajban! Szóval Minden SH hírre felkapom a fejem, ahogy a RE hírekre is.) Örömteli, hogy az SH2 Remake-el újra berobbantak az SH játékok. Remélem a RE remeke-ekhez hasonló szinvonalas SH remake-eket fogunk kapni a jövőben. Az első játék remake-je ugye már készül. Kívácsnian várom. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy a Silent Hill: Tawnfall-t én magam is fogom tolni. Videót nézek majd róla, aztán majd meglátjuk. A Silent Hill 2 remake vásárlása viszont már régóta a beszerzendő játékok listáján van és végig is akarom majd tolni.... valamikor! Még 2019-ben készült (mai napig megtekinthető) a YouTube csatornámon az eredeti SH 2 végigjátszásom.

RE: Veronica (erről beszéltünk már és lásd a SH-es megjegyzést!) Várom... meg fogom venni és valamikor majd ki is szeretném pörgetni.

Star Wars Galactic Racer és Zero Company. Megmondom őszintén engem az elmúlt években az SW játékok annyira már nem csikoltak fel. A Galactic Racer lesz az, amit tuti kipróbálós lesz, mert az nagyon hozza a régi Racer feelinget, de nem vágom a centit. Ha viszont megerősítenék, hogy a KOTOR I remake kikerült a fejesztői pokolból azt még elő is rendelném. Ami még érdekelne az a Star Wars Eclipse. A Zero Company végigjátszás nézős lesz.

Alien: Isolation 2 - Nem tudom, fura kapcsolatom volt az első résszel. Megvan, de nem pörgettem ki, de nagyjából ismerem a történetet. Nekem nagyon más volt, mint mondjuk a Colonial Marines. A második rész tuti nézős lesz videón, mert mégis csak ALIEN, de nem tudom, nem őrültem meg a bejelentéstől!

METRO 2039 - Ezeket a játékokat én csak nézni szerettem végigjátszás videókon. Nem tudom miért, valahogy játszani nem szerettem velük, pedig minden eddigi része megvan. Ráadásul a felújított változatok (na meg az eredeti régiek is) 6-2-angel-blushing-smile-emoji-png

ILL - a k*rva beteg elvontsága miatt érdekel illetve a történetére leszek kíváncsi. Nem hiszem, hogy megveszem... így tehát én személyesen nem tervezem kipróbálni, de végigjátszást mindenképpen nézek majd.

GTA 6 - Na ez nagyon érdekes. Mindenki ... vagyis hát JÓ SOKAN meg vannak őrülve a GTA játékoktól és mint valami égi jelenést, úgy várják a 6. részt. Én nem. Nálam az 5. rész sem talált be. Te jó ég pedig hány és hány esélyt adtam neki?! Hát nem 1x - 2x mentem neki, de nem darált be. Pedig nem is egy platformon van meg a játék! És mégsem. A 6. részt egyáltalán nem várom. Nekem a GTA valahol elhalt a Vice City után. Pedig én anno a régi, felső nézetes első és második részek nagy rajongója voltam. Aztán nagyon éltem a 3. rész perspetíva váltását, majd még az említett Vice City még tetszett. Ééééés, ennyi. Nálam valahogy elfogyott a játék. Nem tudom megmagyarázni miért, egyszerűen csak kiveszett a varázsa. A 4. részről szinte semmit sem tudok (pedig az is megvan) .... furcsa!

The Witcher 3: Songs of the Past DLC - Hát ez jöhet! :D Nem is olyan régen írtam, hogy mennyire megszerettem ezt a játékot az elejétől a végéig. MESTERMŰ! Ezt a DLC-t TOLNI FOGOM! Szinte biztos, hogy nem azonnal, de mindenképpen keresek rá alkalmat és szánok rá időt, hogy ezt személyesen is kipörgessem!

The Witcher 4: várós. megvásárlós, majd valamikor játszós!

Cyberpunk 2: Pótolnom kellene az első részt. Esélyes, hogy bedarál, mint anno a The Witcher 3 is, csak még egy esélyt kellene adnom neki. És ha így lesz, akkor nem is kérdés, hogy a 2. érszre is rárepülök .... majd .... valamikor! :D

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Ennek valószínűleg a családalapítás és a 2 gyerek lehet az elsődleges oka.

A sógorom legalább akkora gamer, mint én, sőt talán még nagyobb is, hiszen neki a PS5 Pro mellett még Xbox Series X-e és Switch-e is van, meg PS4-ese, PS3-asa (ezeket már csak gyűjtői okokból szerezte be újra). De talán csak a Switch-et kapcsolja be néha, amióta megszületett a gyereke. Szóval sanszos, hogy a két gyerek lehet az oka. D

Bele fogok nézni 1-2 vágigjátszásba, de én nem fogok játszani vele! [...] Végigjátszás nézős lesz. Azt egyelőre nem látom magam előtt, hogy megveszem majd és tolom. [...]Videót nézek majd róla, aztán majd meglátjuk.

Ne sértődj meg, kérlek, meg értem az okát, de akárhányszor ilyet olvasok bárkitől, kinyílik a bicska a zsebembe. Bűntetném azt, aki játszás helyett csak végigjátszást néz. Másodkézből szerez élményt - mások élményét éli meg saját helyett -, lelövi maga előtt a sztori fordulatait, és még csak meg sem közelítheti a hangulat olyan fokú átélését és azt az élményt, amit a készítők át akartak adni. Megmondom kerek perec: ez szerintem a készítőkkel szembeni maximális tiszteletlenség. Rosszabb, mintha letöltenéd a játékot torrentről, mert ott legalább játszol vele. Ha nem is fizetsz nekik, annyira legalább becsülöd a munkájukat, hogy úgy élvezed, ahogy ők azt elképzelték.

A pokolban remélem, külön bugyrot tartanak fenn azoknak, akik kamerásan néznek filmeket, a könyveknek csak a kivonatát olvassák el és végigjátszásokat néznek játékokból. chainsaw

Nekem nagyon más volt, mint mondjuk a Colonial Marines.

Mivel teljesen más játék, így nem csoda. Gondolom a Silent Hill is nagyon más volt a Doomhoz képest. Két teljesen különböző dolog általában nagyon más egymáshoz képest. P hehe

GTA 6 - Na ez nagyon érdekes. Mindenki ... vagyis hát JÓ SOKAN meg vannak őrülve a GTA játékoktól és mint valami égi jelenést, úgy várják a 6. részt. Én nem. Nálam az 5. rész sem talált be. Te jó ég pedig hány és hány esélyt adtam neki?! Hát nem 1x - 2x mentem neki, de nem darált be. Pedig nem is egy platformon van meg a játék! És mégsem. A 6. részt egyáltalán nem várom. Nekem a GTA valahol elhalt a Vice City után. Pedig én anno a régi, felső nézetes első és második részek nagy rajongója voltam. Aztán nagyon éltem a 3. rész perspetíva váltását, majd még az említett Vice City még tetszett. Ééééés, ennyi. Nálam valahogy elfogyott a játék. Nem tudom megmagyarázni miért, egyszerűen csak kiveszett a varázsa. A 4. részről szinte semmit sem tudok (pedig az is megvan) .... furcsa!

Én valahogy a fordítottja vagyok. Úgy értem, én sem vágom a centit a GTA 6 miatt, de egészen a San Andreasig nem nagyon voltam oda a programért. Én is játszottam a felsőnézetes első két résszel, de az annyira meh volt, hogy már a meh is csak meh volt. D A GTA 3 nem volt rossz, de a néma főhős szokás szerint idegesített, ráadásul akkor még egy szót sem tudtam angolul, így sok küldetés még nehezebb is volt (mini-helikopteres, megvan? - ha jól emlékszem, a GTA 3-ban volt, nem a Vice City-ben). A Vice City-nek a hangulata bejött, abból a szemszögből máig az lenne a kedvencem, ha nem lenne grafikailag pokolian elavult. Aztán jött a San Andreas, és az baromira tetszett, a mai napig a legtöbbet végigjátszott GTA nálam. A GTA 4... Ja, volt olyan is. Hát... Végigjátszottam, de szerintem a leggyengébb eresztés a sorban. Technikai rémálom volt PC-n (erős gépem volt már akkor is, de úgy szaggatott rajta alacsonyabb beállítások mellett is, mintha diavetítés lenne - életemben nem kellett annyit grafikai beállításokkal játszanom, mint annál a játéknál). A román hülyegyerek főhős, meg a kelet-európai attitüdü pedig rettenetesen taszított. Annyira nem illett az egész vibe a New Yorkot idéző Liberty City-hez, hogy ihaj.

A GTA 5 viszont megint bejött (minő véletlen, San Andreasban játszódik az is ) ), szintén többször végigjátszottam. Nekem nagyon tetszett. A GTA 6-ot pedig pont azért várom, mert visszatérünk a legjobb hangulatú városba, Vice City-be.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Ne sértődj meg, kérlek, meg értem az okát, de akárhányszor ilyet olvasok bárkitől, kinyílik a bicska a zsebembe. Bűntetném azt, aki játszás helyett csak végigjátszást néz. Másodkézből szerez élményt - mások élményét éli meg saját helyett -, lelövi maga előtt a sztori fordulatait, és még csak meg sem közelítheti a hangulat olyan fokú átélését és azt az élményt, amit a készítők át akartak adni. Megmondom kerek perec: ez szerintem a készítőkkel szembeni maximális tiszteletlenség. Rosszabb, mintha letöltenéd a játékot torrentről, mert ott legalább játszol vele. Ha nem is fizetsz nekik, annyira legalább becsülöd a munkájukat, hogy úgy élvezed, ahogy ők azt elképzelték.

A pokolban remélem, külön bugyrot tartanak fenn azoknak, akik kamerásan néznek filmeket, a könyveknek csak a kivonatát olvassák el és végigjátszásokat néznek játékokból. chainsaw

Nem sértődöm meg! Találkoztam már ezzel a véleményemmel. Nos azon túl, hogy valahol megértem én örülök, hogy van erre lehetőség, látva (és tapasztalva) a helyzetemet, + én a másik oldalról is érintve vagyok mert van saját YouTube csatornám ugye, aminek elsődleges témája GAMER területen mozgott, de pár éve érdemben már azt a hobbit sem tudom nyomni. Nekem konkrétan több játék-végigjátszásom is van, szóval duplán külön bugyrot kell fenntartani nekem a pokolban! D

Mivel teljesen más játék, így nem csoda. Gondolom a Silent Hill is nagyon más volt a Doomhoz képest. Két teljesen különböző dolog általában nagyon más egymáshoz képest. P hehe

Öööö.... megmondom őszintén mikor visszaolvastam a kommentemet, tudtam, hogy ez egy beleköthető mondat lett! D D de már nem volt energiám átfogalmazni. Igen, nyilván tudom, hogy más a két játék és almát nem éri meg körtéhez hasonlítani, még ha akadnak is közöttük hasonlóságok végeredményében egy teljesen más gyümölcs, aminek más az alakíja, a kinézete és az íze is! Szóval ÉR a belekötés, de nem is így értettem, amit írtam. Szerencsétlen megfogalmazás volt. FPS - begyere kategória általában nekem, és a Colonial Marines ugye FPS volt, ahol volt lehetőség aprítani a dögöket. Az ALIEN Isolation pedig egy túlnyomórészt lopakodásra kihegyezett túlélő horror, megölhetetlen főellenséggel! Alien: CM az alma, A:I meg a körte! Nos én nem igazán szeretem a megölhetetlen ellenfeles, bújkálós cuccokat, nem csak ALIEN-ben, másban sem.... és az Isolation-t melegelőző ALIEN game élményem a Colonial Marines volt, ezért fogalmaztam meg a dolgot úgy - hülyén! - ahogy! D

Én valahogy a fordítottja vagyok. Úgy értem, én sem vágom a centit a GTA 6 miatt, de egészen a San Andreasig nem nagyon voltam oda a programért. Én is játszottam a felsőnézetes első két résszel, de az annyira meh volt, hogy már a meh is csak meh volt. D A GTA 3 nem volt rossz, de a néma főhős szokás szerint idegesített, ráadásul akkor még egy szót sem tudtam angolul, így sok küldetés még nehezebb is volt (mini-helikopteres, megvan? - ha jól emlékszem, a GTA 3-ban volt, nem a Vice City-ben). A Vice City-nek a hangulata bejött, abból a szemszögből máig az lenne a kedvencem, ha nem lenne grafikailag pokolian elavult. Aztán jött a San Andreas, és az baromira tetszett, a mai napig a legtöbbet végigjátszott GTA nálam. A GTA 4... Ja, volt olyan is. Hát... Végigjátszottam, de szerintem a leggyengébb eresztés a sorban. Technikai rémálom volt PC-n (erős gépem volt már akkor is, de úgy szaggatott rajta alacsonyabb beállítások mellett is, mintha diavetítés lenne - életemben nem kellett annyit grafikai beállításokkal játszanom, mint annál a játéknál). A román hülyegyerek főhős, meg a kelet-európai attitüdü pedig rettenetesen taszított. Annyira nem illett az egész vibe a New Yorkot idéző Liberty City-hez, hogy ihaj.

A GTA 5 viszont megint bejött (minő véletlen, San Andreasban játszódik az is ) ), szintén többször végigjátszottam. Nekem nagyon tetszett. A GTA 6-ot pedig pont azért várom, mert visszatérünk a legjobb hangulatú városba, Vice City-be.

Igen, azt hiszem a helis küldi a GTA3-ban volt, nem a Vice City-ben, de megmondom őszintén annyira régen játszottam már velük, hogy 100%-ban biztos nem vagyok benne!

Vice City-nek a színes világa és hangulata tetszett. De nekem valahogy már nem adta a San Andreas, hiába volt technikailag jobb! Persze tudom, hogy sokkal nagyobbat robbant, mint a Vice City. Mai napig hatalmas a rajongótábora, valahogy mégsem rántott már be. A 4. résszel kapcsolatban full real, amit írtál, minden betűje! Sz*rul optimalizált, valahogy a képi világ sem volt valami jó, az egész hangulata felejthető, történet is ehh.... legrosszabb GTA! Teljesen kihagyható. A GTA 5 zajos sikerét is teljesen megértem amúgy. Nem is szándkozom belekötni a játékba, csak valahogy engem nem cibált meg, pedig próbáltam, hagytam, hogy megcibáljon, nem tette! Szerintem öregszek vagy nem tudom, mert itt nem a családalapítás és a gyerekek miatt alakult így, ez még a család előtt volt.... még simán agglegény voltam, amikor már volt többször is lehetősége a GTA 5-nek, hogy berántson D de nem tette! Persze a GTA 6 érdekel annyira, hogy véleményeket, értékeléseket olvassak róla és ahogy magamat ismerem idővel be is fogom szerezni, aztán ki tudja, lehet a GTA 6 beránt majd, főleg a helyszíne miatt.... nem tudom. Az esélyt megkapja! )

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, Darth Riddick írta:

Nekem konkrétan több játék-végigjátszásom is van, szóval duplán külön bugyrot kell fenntartani nekem a pokolban! D

Magával a készítésével nincs gondom, mert mint mankó, szerintem nagyon jók. És szerintem csak ezt a funkciót szabadna ellátnia. Ha elakadsz, egy ilyen végigjátszás segíthet. Vagy például a gyűjthető cuccok kimaxolásában, amikor a készítők néha olyan helyekre dugnak el valamit, ahová épeszű ember be sem néz. Meg ilyenek, segítségnyújtás. A régi szép időkben a "végigjátszás" vagy "walktrough" csak ennyit jelentett, ez is volt a célja.

1 órával korábban, Darth Riddick írta:

Öööö.... megmondom őszintén mikor visszaolvastam a kommentemet, tudtam, hogy ez egy beleköthető mondat lett! D D

Rám számíthatsz, ha bele lehet kötni, én bele fogok kötni. D Amúgy értettem, mire gondoltál, de ezt a magas lasztit le kellett csapnom. Én is jobb szeretem a könnyedebb FPS-t, de az Alien-témának szerintem kifejezetten jól állt, hogy a xeno ilyen halálos volt. Jól hozta az Alien és az Alien3 vonalát. Plusz egy űrállomáson érthető is, hogy az ember nem szaladgál robbanófejes, acélmagvas lőszert köpködő impulzuskarabélyokkal. Csupán puha lőszerrel felvértezett eszközök vannak. De én még nehezítettem is volna, hogy ezek használata se legyen egyszerű: a sav okozhatott volna még instant halált, ha teszem azt, szétrobbantasz egy arctámadót és a sav lyukat mar az űrre néző falban.

1 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Nos én nem igazán szeretem a megölhetetlen ellenfeles

Hm... Szólott a Resident Evil rajongó. Mr. X? Nemesis? P Tény, a RE-játékokban nem kell bujkálni, de azért a RE2 rendőrségi pályájána egy idő után már kerülgetni kell a zomboidokat, mert annyi lőszer nincs, mint ahány agyhalott városlakónak épp az RPD-n van dolga. És azért a RE7 is eléggé isolationos, főleg a legelején, amikor a Baker-család prominensebb tagjait kell kerülgetni észrevétlenül.

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.