Tarkacsu Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Mikó lehet tégedet emesenen megcsípni? tíz perc elég volna rá... Általában minden nap este kilenc után elérhető, kivéve mikor a net bevágja a durcit és nem működik, mint most. Később talán már elérhető lesz, de holnap este már biztosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Ortis, majd valamikor némi egyeztetés gyanánt pattanj be a pilótafülkédbe és cirkálj el ezekre a koordinátákra: MSN oldfighter kukac gmail pont com. Jelszó: Vendégem vagy egy körre a Barlangban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. ............irtam, küldtem, tessék óvatosan kritizálni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. ............irtam, küldtem, tessék óvatosan kritizálni!Noh, hogy kicsi lelkedet nehogy megtépázza a kőkemény kritikai hajlamom, annyit mondok csupán, hogy remek lett. Kicsit lehetne még rajta igazítani, hogy gördülékenyebbé váljék a szövegben megbúvó történet megértése és kijavítani a betűhibákat, de jó lesz ez így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Húgi, írjak majd valami alapot a Tuaran folytatáshoz? Talán visszatér az ihlet belém. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. okés, bár én is nekiálltam, de féloldalnál nem jutottam tovább. Vaderhez meg abszolút nincs ihletem, mostanában jo dolgok történnek velem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Rendben, majd valahogy összehozzuk a sztorit Noh, majd mesélsz valamiről ezekről a jó dolgokról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Stornó a jó dolgoknak! Itthon még mindig gyerekként kezelnek, hosszú lesz anyár, úgyérzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. No majd este gyere fel Emesére ha ráérsz. Előkészítsek pár lófejet addig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Húgi, írtam neked, csekkold le a mailjeidet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. nem tudom megnyitni, nem tudom megnyitni......Kérlek más formátumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Elküldve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Nah a héten költözködünk utánna több időm lasz... Már ha jövő héten átér a netem... XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Ha másképp nem megy, húzd át a zsinórokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Bocs OLdi, igyekszem alkotni, majd a turániakhoz. Egyébként gyere magyar szigetre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Oks. Én is igyekszem összeszedni magam, éppen az Aurra Singes szálon ülök már pár hete haladás nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Báty! Vader és a hapanok hogy állnak? Ihletem van a lordhoz, kakec kedvem van, rittyentek valamit hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Sanyi reagálását várom továbbra is. Lásd lentebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Húgi, az addig oks, hogy el vagy havazva a tanulással, talán még szétszórt is vagy, de legközelebb ha küldesz valamit akkor küld is el. Kihagytad ugyanis a mailedből az sztori elküldését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Elküldtem rendesen csatolva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Köszi, most már megkaptam Nagyon jó lett, írd csak tovább. Mondjuk az utcsó mondatot nem értem a saját egységről hisz az ugye létezik 501-es légió formájában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarkacsu Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Hamarosan majd én is alkotok valamit. Már nem kell sok hozzá. Lehet, hogy reggelig lesz még belőle valami, de a héten biztosan. Addig is türelem és bocsánat a hosszas várakozásért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 12. Ugyan. A lényeg, hogy még ha lassan is, de haladunk Lassan nekem is úgyis össze kell szednem magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Orki, Tarkacsu, köszi megkaptam az írást, remek lett ( leszámítva pár helytelenírási hibát ). Szóval Ámen, simán mehet a sztoriba A héten talán most már nekem is több kedvem, ihletem lesz írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Az ember írt, én nem. Valahogy aszakdogámra kell az ihlet és nincs annyi szabadidőm, mint egy BTK-s nak, illetve neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Gondoltam írok róla, mert egy éve hanyagolom. Bár eme írás nem oszt nem szoroz, ha nem tezsik nyugodtan törölheted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Dehogy törlöm. Nagyon jó lett Majd a minap karcolok valamit a másik oldalról is, csak most éppen más szállal "szenvedek". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Kicsit se kapkodtam el az írást Másfél év már szép idő egy sztoriszál folytatásához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Kedves bátyó! Végre végeztem avizsgáim nagy részével, három tantárgy választ el a Bsc. diplomámtól. Végre van időm írni, DE. Nem emlékszem, hogy mi volt az utolsó irás, amit elküldtél nekm és még nem került be a történetbe, azt folytatnám, illetve ha elküldenéd még egyzser, akkor folytatnám. Azt hiszem Calrissianék már atuaranon voltak és készültek a kincs vadászatra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Jó újra a "fedélzeten" látni húgi. Igen, a Tuaronos szál volt az melyet átküldtem neked. Majd átküldöm még egyszer ha nem lenne meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.