orki Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. oks! De elöb elküldöm néked, mint főcenzornak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. oks! De elöb elküldöm néked, mint főcenzornak. Ment mail a folytatással Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Húgi, adsz valami reagálást arra amit küldtem? Jó irányba terelem a sztorit? Addig nem merem folytatni nagyon míg nem ismerem a véleményed. De az is elég ha annyit mondasz, hogy Mikamakka és akkor tudom, hogy folytathatom Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Jó irányba halad a történet. Sajna húzós volt az első hetem szegeden. Zengett az OI! és a Metál. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 9. Na majd részletesen beszámolsz erről gondolom Rendben, akkor majd folytatom a sztorit és küldöm át amivel végeztem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 13. Húgi, mi a helyzet? Nem hiányzik egy kis sztorizgatás? Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Húgi, mi a helyzet? Nem hiányzik egy kis sztorizgatás? Kéne! De ez a fránya egyetem, este örülök, hogy ha vízszintesbe tehetem magamat és húzhatom a lóbőrt. Ember meg épp nyelvvizsgázik, szakdogát ír. Azt mondta, hogy utána folytatja az írást. Oly ritkán látom meg se ismerem már. Én még kitalálom...........de tényleg sok a dolog, Bár én nem mentem tüntetni a plebs-el mondván, hogy aki nem tud 2,5 átlagot összehozni 2 félév alatt az menjen fizetősre, főleg ha partira, piára van pénze, így kussolok, tanulok, bejárok a laborba kutatni, maradék időmben meg megpróbálok pihenni vagy lapos földén túrázgatok, esetleg otthon vagyok. Az elmúlt héten meg kolinapok voltak, így most pótolom a szunyálást. Válasz
Tarkacsu Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Üdv! Ahogy mondta orki is, kicsit húzósra sikeredett ez az év. De vasárnap után elvileg lazul a hurok. Utána ha lesz ihlet, alkotok valamit. Az ötlet megvan, csak leírni kellene. Nem feledkeztünk meg a csb-ről, majd mindenképp folytatom a sztorit Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Jó hallani felőletek. Mondjuk húgival múltkor pofakönyvön megtárgyaltuk, hogy a suli igen rossz hatással van az alkotói vénánkra. Én is csak lassan tudok most visszaállni, totál elszívott minden alkotói vágyat. Most elkezdtem egy korábbi pályázati írásomat átalakítani, bővíteni, hogy visszarázódjak. Egyik osztálytársam is sokat panaszkodott, hogy totál fel kellett hagynia az írással a suli ideje alatt mert egész egyszerűen másféle gondolkodásmódra van szükség olyankor ha ír az ember. Node majd szép lassan visszarázódik mindenki. Lehet, hogy előzetes engedélyt kérek húgitól, hogy amit hónapokkal ezelőtt átküldtem neki átnézésre, azt berakhassam, hogy haladjon valamennyit a sztori. További jó tanulást. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Jó hallani felőletek. Mondjuk húgival múltkor pofakönyvön megtárgyaltuk, hogy a suli igen rossz hatással van az alkotói vénánkra. Én is csak lassan tudok most visszaállni, totál elszívott minden alkotói vágyat. Most elkezdtem egy korábbi pályázati írásomat átalakítani, bővíteni, hogy visszarázódjak. Egyik osztálytársam is sokat panaszkodott, hogy totál fel kellett hagynia az írással a suli ideje alatt mert egész egyszerűen másféle gondolkodásmódra van szükség olyankor ha ír az ember. Node majd szép lassan visszarázódik mindenki. Lehet, hogy előzetes engedélyt kérek húgitól, hogy amit hónapokkal ezelőtt átküldtem neki átnézésre, azt berakhassam, hogy haladjon valamennyit a sztori. További jó tanulást. Tedd be nyugodtan! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.